Ajankohtaista

Espoo ja Vantaa – kotimaanmatkailu osa 9

Haukilahti

Haukilahti, Espoo. Kuva: Patrik Fagerström, Espoon kaupunki

Monet suuntaavat pääkaupunkiseudulla aina Helsinkiin, mutta ei sovi unohtaa Espoota ja Vantaata, jotka tarjoavat yllättäviäkin elämyksiä niin luontokohteissa kuin kirpputoreissa.

Fidalla on kolme myymälää Espoossa ja yksi Vantaalla. Tervetuloa tekemään ainutkertaisia löytöjä!

Espoo

Fida secondhand Espoontori

Espoontorin Fida sijaitsee kauppakeskus Espoontorissa, aivan Espoon keskuksen rautatieaseman vieressä. Myymälässä voit tehdä ainutkertaisia löytöjä eri tuoteryhmissä.

Fida secondhand Niittykumpu

Niittykummun Fida sijaitsee alle 500 metrin päässä Niittykummun metroasemalta. Myymälässä on laaja valikoima. Eräs asiakaspalaute kuuluu seuraavasti: Asioin aamulla Fidan Niittykummun liikkeessä. Asiakkaita myymälässä oli vähän ja nuori poika soitti pianoa. Tunnelma oli upea ja tavaroiden tutkiskelu soiton säestyksellä luksusta. Tätä lisää!

Fida secondhand Leppävaara

Leppävaaran Fida sijaitsee kauppakeskus Sellon lähettyvillä, aivan Leppävaaran rautatieaseman vieressä. Myymälässä on laaja valikoima vaatteita, huonekaluja, astioita ja kirjoja.

Vantaa

Fida secondhand Myyrmäki

Myyrmäen Fida sijaitsee Iso Myyri -kauppakeskuksen toisen kerroksen kirpputorikeskittymässä. Myymälässä on sekä huonekaluja että vaatteita sekä muita tavaroita.

 

Herkuttelijalle
Lasten kanssa
Luontokohteet

Muut elämykset

  • Backbyn hyvinvointikartano sijaitsee Espoossa Bodomjärven lähellä kauniissa maalaismaisemassa. Kartano oli ennen Kaisankoti, presidentin rouvan, Kaisa Kallion mukaan nimetty levähdyspaikka uupuneille.
  • Sotungin idyllinen kylä Vantaalla tarjoaa kaunista, tutustumisen arvoista kulttuurimaisemaa.


Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Myymälöissämme käy vuosittain lähes miljoona onnellista asiakasta. Fidalla on 22 myymälää ja yksi outlet Suomessa, 13 eri paikkakunnalla. Fidan tuotot käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on toivo ja tulevaisuus.