Helppoja DIY-ideoita

Tuunaa kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi helppojen ohjeiden avulla.

Tuunaa kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi helppojen ohjeiden avulla.

Helppoja DIY-ideoita kirppislöytöjen tuunaamiseen

Muuta kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi Fidan helppojen DIY-ohjeiden avulla. Tuunaamalla teet löydöistäsi persoonallisen lisän sisustukseesi tai pukeutumiseesi -nopeasti ja edullisesti.

Perinteikäs enkeli joulukuuseen

Mikäli haluat joulukuuseesi persoonallisia ja vintage henkisiä koristeita, niin kannattaa katsoa tämä helppo ohje, jonka avulla voit itse askarrella tunnelmallisen enkelin!

Lue ohjeet täältä 
 

Kranssi kierrätysmateriaaleista

Tämän askartelun parissa viihtyy varmasti niin aikuiset kuin lapsetkin. Kokoa siis perheesi yhteen ja suunnitelkaa yhdessä teidän perheen joulukranssi!

Lue ohjeet täältä 
 

Koulupöydän kaaoksen taltuttaja

Koululaisen tarvikkeet katoavat helposti ympäriinsä, eikä läksyjä varten löydy kynää. Toteuta lapsen toiveiden mukainen säilytystarvike näiden helppojen ohjeiden avulla. Tarvitset tarjottimen, eriparisia purkkeja, muovimukeja ja kippoja sekä spraymaalia.

Lue ohjeet täältä 
 

Tuunaa festarifarkut pitsillä ja tussilla

Vanhat farkut saa kohotettua uuteen arvoon tekemällä niihin pieniä persoonallisia yksityiskohtia. Tähän pikkuprojektiin tarvitset vain pitsiä ja kangastussin.

Lue ohjeet täältä 
 

Uudista kukkaruukut sisustukseen sopiviksi

Kivan muotoiset, mutta väärän väriset kirppikselta kotiin tuodut kukkaruukut on helppo päivittää omaan sisustukseen sopiviksi maalaamalla. Kalkkimaali säilyttää punasaviruukun hengittävyyden, ja sopii vielä maalauksen jälkeenkin istutusruukuksi. Helppoon tuunausvinkkiin tarvitset vain maalia, lakkaa ja kimalletta.

Lue ohjeet täältä 
 

Taimimerkit hopealusikoista

Tartu vasaraan ja tee keittiöpuutarhaan kauniit nimikyltit yrteille ja taimille.

Lue ohjeet täältä 
 

Kauluspaita uuteen uskoon akryylitimanteilla

Muodista kauluspaita muovitimanteilla tai -helmillä. Tämän vinkin toteuttamiseen tarvitset koristeiden lisäksi vain kuumaliimapistoolin.

Katso ohjeet täältä 
 

Tällä farkkutakilla erotut joukosta

Tuunaa kevääksi farkkutakki, jolla taatusti erottuu massasta. Luomuksen hintakaan ei hirvitä, koska kaikki tarvikkeet löytyivät kirppikseltä.

Lue ohjeet täältä 
 

Pelasta mainosmuki liitutaulumaalilla

Kattaus on aina ainutlaatuinen, kun mukin kyljessä on liitutaulupinta, johon kirjoittaa viesti kahvikaverille. Kirppismukin muodonmuutos tapahtuu hetkessä spraymaalilla.

Lue ohjeet täältä 
 

Tee pitsiliinasta ihana lampunvarjostin

Romanttista tunnelmaa pikkutytön huoneeseen saat pitsiliinasta tehdyllä lampunvarjostimella. Helppo ja nopea tuunaus onnistuu tavallisella yleisliimalla kovettamalla.

Lue ohjeet täältä 
 

Päivitä sisustusesineesi tälle vuosikymmenelle

Kirpputoreilta löytyy usein herkullisen muotoisia tarjoiluastioita, maljakoita tai muita sisustusesineitä, jotka eivät kuitenkaan sovi värimaailmaltaan omaan sisustukseen. Tuunaa löydöt helposti omaan sisustukseesi sopiviksi.

Lue ohjeet täältä 
 

Vanhoista sandaaleista kuin uudet 10 minuutissa

Kuumat hiekkarannat ja kesäfestarit kutsuvat jälleen. Freesaa vanhat sandaalisi uudenlaisiksi. Tällä keinolla vanhoja sandaaleita ei tarvitse muokata kokonaan, sillä tuunaus on helppo purkaa ja voit käyttää kenkiä myöhemmin myös alkuperäisessä muodossaan.

 

Lue ohjeet täältä 
 

Festarivaatteiden uudet kuviot

Piristä vanhoja kesävaatteitasi helposti painamalla niihin kuvioita perunalla.

Lue ohjeet täältä 
 

Piristä sisustustasi helposti kankaanpainannalla

Kirpputoreilta löytyy runsaasti sisustusesineitä, kuten tyynynpäällisiä, mattoja ja pöytäliinoja, joihin saat pienellä ehostuksella täysin uuden ilmeen. Jos tekstiilien pohjaväri miellyttää, voit taikoa niihin helposti persoonallisen säväyksen painokuvioilla. Tämä ohje soveltuu myös kokemattomille tekijöille, sillä sabluunan tarjoaa luonto.

Lue ohjeet täältä 
 

Viinilasista paikkakortti maalaamalla

Viinilasin jalkaan saat helposti maalattua paikan nimelle illallispöytää tai epämuodollisempia illanistujaisia varten. Lue helppo DIY-vinkkimme.

Lue ohjeet täältä