Helppoja DIY-ideoita

Tuunaa kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi helppojen ohjeiden avulla.

Tuunaa kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi helppojen ohjeiden avulla.

Helppoja DIY-ideoita kirppislöytöjen tuunaamiseen

Muuta kirppislöydöt tyyliisi sopiviksi Fidan helppojen DIY-ohjeiden avulla. Tuunaamalla teet löydöistäsi persoonallisen lisän sisustukseesi tai pukeutumiseesi -nopeasti ja edullisesti.

Päivitä sisustusesineesi tälle vuosikymmenelle

Kirpputoreilta löytyy usein herkullisen muotoisia tarjoiluastioita, maljakoita tai muita sisustusesineitä, jotka eivät kuitenkaan sovi värimaailmaltaan omaan sisustukseen. Tuunaa löydöt helposti omaan sisustukseesi sopiviksi.

Lue ohjeet täältä. 
 

Vanhoista sandaaleista kuin uudet 10 minuutissa

Kuumat hiekkarannat ja kesäfestarit kutsuvat jälleen. Freesaa vanhat sandaalisi uudenlaisiksi. Tällä keinolla vanhoja sandaaleita ei tarvitse muokata kokonaan, sillä tuunaus on helppo purkaa ja voit käyttää kenkiä myöhemmin myös alkuperäisessä muodossaan.

 

Lue ohjeet täältä. 
 

Festarivaatteiden uudet kuviot

Piristä vanhoja kesävaatteitasi helposti painamalla niihin kuvioita perunalla.

Lue ohjeet täältä. 
 

Piristä sisustustasi helposti kankaanpainannalla

Kirpputoreilta löytyy runsaasti sisustusesineitä, kuten tyynynpäällisiä, mattoja ja pöytäliinoja, joihin saat pienellä ehostuksella täysin uuden ilmeen. Jos tekstiilien pohjaväri miellyttää, voit taikoa niihin helposti persoonallisen säväyksen painokuvioilla. Tämä ohje soveltuu myös kokemattomille tekijöille, sillä sabluunan tarjoaa luonto.

Lue ohjeet täältä.