Fida vaatekeräys | Keräyslaatikot ja myymälät kartalla

Vaatekeräys on yksi tärkeistä varainhankinnan tavoistamme. Pudota ylimääräiseksi jäänyt tekstiili tai pientavara keräyslaatikkoon ja ole mukana tukemassa työtämme, jotta jokaisella olisi toivo ja tulevaisuus.

Kuinka vaatekeräys toimii?

Jättäessäsi vaatteita ja pientavaraa vaatekeräykseen on tärkeää varmistua niiden kuivana säilymisestä keräyslaatikossa. Pakkaa lahjoituksesi muovipussiin ja varmistu, että se on suljettu hyvin. Isot jätesäkit eivät kuitenkaan ole suositeltuja vaan arvokas lahjoituksesi on parhaiten käsiteltävissä pienempiin pusseihin jaettuna. Tarkemmat tuoteryhmäkohtaiset lahjoitusohjeet löydät täältä. Kiitos lahjoituksestasi!

Vaatekeräyslaatikko täynnä? Ilmoita tästä.

Jätä vaatekeräykseen ehjiä ja puhtaita vaatteita ja asusteita

Vaatekeräykseen lahjoittamasi vaatteet siirtyvät lajittelun kautta Fidan myymälöihin myytäviksi. Varmistathan siis, että lahjoittamasi vaatteet ovat ehjiä ja puhtaita: toimivat vetoketjut, tallessa olevat napit ja tahrattomuus ovat vaatekeräykseen kelpaavien vaatteiden tunnusmerkkejä. Helpotat vaatelajittelijan työtä, jos liität samaan sarjaan kuuluvat vaatteet, kuten pyjamapaidat ja -housut sekä kenkäparit yhteen kumilenkeillä.

Fida pyrkii saamaan vaatekeräykseen tulevista lahjoituksista mahdollisimman suuren osan myyntiin ja hyötykäyttöön. Autathan vähentämään ympäristöön kohdistuvaa kuormaa lahjoittamalla hyväkuntoista tavaraa ja lajittelemalla kierrätyskelvottomat tavarat jo kotona.

Vaatekeräykseen tulevat lahjoitukset käsitellään lajittelussa käsin, joten ethän laita lahjoitusten joukkoon teräviä esineitä.

Tilaa ilmainen nouto

Huonekalujen ja isojen tavaraerien osalta voit tilata ilmaisen noudon täältä.