Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on toivo ja tulevaisuus

Fida secondhand-myymälöiden tuotto käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Fida on suomalainen avustus-, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Fida secondhand-myymälöiden tuotto käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Fida on suomalainen avustus-, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Myymälätoiminta

Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Myymälöissämme käy vuosittain miljoona onnellista asiakasta.

Myymälät 
 

Tavaralahjoitukset

Otamme vastaan hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja ja muuta kodin irtaimistoa.

Myymälävalikoimamme koostuu saamistamme lahjoituksista. Vuosittain kauttamme kiertää 1,7 miljoonaa kiloa lahjoitettua tavaraa, jonka muutamme paremmaksi elämäksi maailman köyhimmille lapsille.

Lahjoita tavaraa 
 

Vastuullisuus

Koko myymäläketjumme tekee aktiivisesti töitä toimiakseen ympäristöystävällisesti, kunnioittaen lahjoittajien panosta ja täyttääkseen henkilöstön tarpeet.

Fidalle on myönnetty Avainlippu-merkki vuonna 2019.

Lue lisää 
 

Fida maailmalla

Fida on suomalainen lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka työskentelee lähes 50 maassa tuoden toivoa ja tulevaisuutta kaikista köyhimmille ihmisille. Erityisesti parannamme haavoittuvien lasten oikeuksia. Lue tästä lisää Fidan vuoden 2022 toiminnasta. 

Teemme lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja humanitaarista avustusta kristilliseltä arvopohjalta.

Siirry järjestösivulle