Kanta-asiakkaana saat paljon etuja

Kanta-asiakaskortilla saat

Fidan kanta-asiakkaana saat alennuksia löydöistäsi ja tietoa tulevista kampanjoistamme. Henkilökohtainen kanta-asiakaskortti on sähköinen, maksuton ja käy kaikissa Fida secondhand myymälöissä. Kanta-asiakas alennus on voimassa vain Fida-myymälöissä.

Kanta-asiakaskortti löytyy Cardu- sovelluksesta. Jos et halua ottaa sovellusta käyttöösi, täytä liittymislomake ja saat henkilökohtaisen QR-koodisi ensimmäisen sähköpostilla lähetettävän kanta-asiakaskirjeen mukana.

Yli 20 € ostoksista -20 %

Alennus koskee vaatteita, kenkiä, laukkuja, liinavaatteita tai kodin tekstiilejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tietoa kampanjoista ja alennuspäivistä

Tiedon näistä saat sähköpostilla tai Cardu-appissa.
Fidan kanta-asiakkaat voivat saada Cardu-appissa omia erikoistarjouksia.

Liity kanta-asiakkaaksi

Voit liittyä kahdella tavalla. Ladata Cardu- sovelluksen josta löytyy Fidan kanta-asiakaskortti tai sitten liittyä lomakkeen kautta, jolloin kanta-asiakaskirjeemme tulevat sähköpostilla. Alla ohjeet Cardun käyttöönottoon sekä linkki liittymislomakkeeseen.

Cardu-sovelluksen käyttöönotto lyhyesti:

  1. Cardu-sovellus asennetaan puhelimen sovelluskaupasta.
  2. Cardu-sovellus on puhelimeen asennettava sovellus, jonka avulla on mahdollista käyttää omassa puhelimessa erilaisia jäsen- ja etukortteja ja niihin liittyviä etuja.
  3. Cardu-sovellus toimii pilvipalveluna, joten puhelimen vaihtuessa kaikki omat kortit löytyvät palvelusta myös uudessa puhelimessa, sovelluksen asennuksen jälkeen.
  4. Uutta rekisteröintia ei siten tarvitse tehdä riittää, kun kirjautuu uudelleen sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella, joka on rekisteröinnin yhteydessä palveluun liitetty sähköpostiosoite.
  5. Uusi käyttäjä: Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy –> Uusi tili.
  6. Sinulta kysytään GSM-numero, nimi, salasana ja sähköpostiosoite.
  7. Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero varmennetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
  8. Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite). Omat korttisi löytyvät Cardun Lompakosta. Jos et näe Fidan Cardu-korttia, palaa saamaasi tekstiviestiin ja klikkaa linkkiä uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset: https://www.cardu.com/faq/

Kanta-asiakkaaksi liittymislomake