Myymälävalikoima

Myymälävalikoima

Fida on vaivattomuutta ja edullisuutta arvostavan secondhand-ketju.

Myymälöidemme henkilökunta palvelee vuosittain jopa kolmea miljoonaa secondhand-vierailijaa, ja ovat valmiit auttamaan sinuakin löytämään tarvitsemasi. Myymälöidemme valikoima vaihtuu viikoittain, ja kuten asiakkaamme usein sanovat: “jos et löydä tarvitsemaasi tänään, löydät sen ensi viikolla”

Koti ja sisustaminen

Second handilla sisustaminen on edullista ja mukavaa, sillä toisin kuin uusia huonekaluja tai uudenkarheaa design-lamppua etsiessä, budjetti ei ole este esteettisyydelle. Fida secondhand-liikkeistä voit löytää edullisesti niin klassisia huonekaluja kuin herkullisia sisustusesineitä kauden trendiväreissä.

Lue lisää 
 

Pukeutuminen

Tarvitsetko uuden takin vai haluaisitko löytää itsellesi jotain muuta uutta? Olipa mielessäsi selkeä tarve tai  kaipaat jotakin yllättävää piristystä, piipahda lähimpään myymäläämme. Meiltä löydät kaikki pukeutumiseen itsellesi ja perheellesi.

Lue lisää 
 

Keräily

Fida secondhand on keräilijän aarreaitta. Ilmainen noutopalvelumme hakee päivittäin satoja aarteita myymälöihimme. Koska meille lahjoitettava tavara on ennalta arvaamatonta, myymäläverkostomme tarjoaa lukuisia löytämisen mahdollisuuksia jokaisella käynnillä.

Lue lisää 
 

Harrastaminen

Haluaisitko löytää itsellesi tai lapsellesi uuden, mieluisan tavan viettää aikaa? Käy piipahtamassa lähimmässä Fida secondhand-myymälässä katsomassa, millaista ajanvietettä meillä on tarjota.

Lue lisää 
 

Lastentarvikkeet

Lastenvaatteet ovat ihania, mutta usein niiden ostamiseen ei kannata laittaa paljon rahaa, sillä lapset kasvavat nopeasti ja mielenkiinnonkohteet muuttuvat lapsen kehittyessä. Ostamalla lapsellesi vaatteet, lelut ja lastentarvikkeet Fida secondhand-myymälästä säästät rahaa.

Lue lisää