Ajankohtaista

Etsi näitä vaatteita kirppikseltä talveen ja talven juhliin

Talvi voi yllättää, ja vaatekaappi kaivata täydennystä talvisista vaatteista ja asusteita vielä kevään puolellakin. Lue vinkkimme talven vaatehankintoihin kirpputorilta.

Huivit ja pipot

Talven tuuliin ja tuiskuihin tarvitaan kunnon asusteet suojaamaan päätä ja korvia. Yllättävän iso osa lämmöstä häviää nimenomaan pään kautta, joten päähineeseen panostaminen kannattaa! Villa on varma valinta lämmitystarkoituksiin, urheillessa kannattaa valita kosteutta siirtävää keinokuitua pipon alimmaiseen kerrokseen.

Huivilla luot persoonallisen tyylin, suojaat kaulan ja sävytät asun vastaamaan päivän mielialaa.

Talvitakki joka menoon

Säiden vaihdellessa tarvitset enemmän kuin yhden talvitakin. Etsi kovien pakkasten varalle pitkä untuvatakki, ja lämpimämpää säätä varten panosta kosteuden- ja tuulenkestävyyteen. Myymälävalikoimastamme löytyy takkeja niin sporttiseen kuin klassiseenkin takkimakuun.

Talvikengät Fidalta

Talvikenkien tulee pitää kylmä loitolla ja pitää käyttäjänsä pystyssä myös liukkaammalla säällä. Käytettynä kannattaa etsiä erityisesti laadukkaita kotimaisten kenkätehtaiden jalkineita, koska pohjoisessa tiedetään, millainen pohja pitää. Materiaaleista nahka pitää pintansa käyttäjältä toiselle, ja nahkakenkä kestää korjaamista ja uudistamista. Talvikengän koko kannattaa aina valita niin, että kenkään mahtuu myös villasukka varpaita lämmittämään.

Helmikuu huipentuu vanhojentansseihin

Abiturientit siirtyvät ahkeroimaan lukulomalle, ja vanhojentanssihumu valtaa Suomen lukiot. Viime hetken mekkometsästäjän kannattaa piipahtaa myymäläämme etsimään persoonallista vintage-henkistä vanhojentanssipukua. Valikoimaamme tulee ajoittain myös erittäin hyväkuntoisia, vähän käytettyjä juhlapukuja, joten kannattaa käydä kierroksella.

Juhlakengät ja asusteet

Upeat asusteet viimeistelevät talvisen juhlatunnelman. Näyttävät pukukorut, säväyttävät korkokengät ja eri tilanteisiin sopivat laukut hankit edullisimmin käytettynä. Luo persoonallinen juhlatyylisi ekologisesti ja edullisesti kirpputorilta.