Ajankohtaista

Helsinki – kotimaanmatkailu osa 5

Suomenlinna

Suomelinna. Kuva: Julia Kivelä. ©Visit Finland

Helsinki tarjoaa samassa paketissa urbaania kulttuuria, ruokaelämyksiä ja kaunista luontoa. Täältä löytyy takuulla jokaiselle jotakin.

Tiesitkö, että Helsingissä sijaitsee peräti kuusi Fida secondhand-myymälää? Kaikki niistä ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lyhyen kävelymatkan päässä metro- tai juna-asemalta.

Fida secondhand Columbus
Vuosaaren Columbuksen kauppakeskuksessa oleva Fida-myymälä on erikoistunut katumuotiin ja täällä voit tehdä myös hyviä huonekalu- ja astialöytöjä.

Fida secondhand Puotinharju
Puotinharjun Fida sijaitsee ”Puhoksen” kuuluisassa ostarissa, joka oli valmistuttuaan 60-luvulla Suomen suurin ostoskeskus. Myymälä on  lähes 1400m2 liiketilallaan Suomen suurin Fida. Löydät täältä kenties uutta taidetta kotiisi hienolta tauluseinältä.

Fida secondhand Sörnäinen
Sörnäisten metroaseman kupeessa, ”Kurvissa” sijaitseva myymälä on Suomen vanhin Fida. Fida on toiminut Sörnäisissä jo yli 40 vuotta, tarjoten yksilöllisiä trendejä aina sukupolvesta toiseen.

Fida secondhand Hakaniemi
Hakaniemen Fidalla on uskollisia kanta-asiakkaita, jotka palaavat kauempaakin ostoksille rakkaaseen kantapaikkaansa. Täällä teet takuulla hyviä löytöjä, sen tietävät myös paikalle saapuvat turistit.  Hakaniemen Fida sijaitsee vain reilun 500 metrin päässä Hakaniemen kauppahallilta, joka on ehdoton vierailukohde kaikille herkkusuille.

Fida secondhand Roba
Iso Robertinkadulla (”Iso Roballa”) sijaitseva Fida Roba on vakiinnuttanut asemansa Punavuoren sydämessä. Iso Roballa riittää putiikkeja ja kirpputoreja, joten tätä katua ja Fidaa ei kannata jättää Helsinki-reissulla väliin.

Fida secondhand Malmi
Malmiin vie Helsingin keskustasta muutama lähijuna, joten tämä Fida-myymälä on helposti saavutettavissa. Malmin Fidaa kehutaan siistiksi paikaksi, jossa voi tehdä paljon löytöjä. Alueet on hyvin jaoteltuja. 

 

Herkuttelijalle
Lasten kanssa
Luontokohteet

Muut elämykset

  • Omatoimiset kävelyreitit – täältä löydät myös paikallisten suosimia reittejä designista arkkitehtuuriin ja puukorttelikierrokseen.


Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Myymälöissämme käy vuosittain lähes miljoona onnellista asiakasta. Fidalla on 22 myymälää ja yksi outlet Suomessa, 13 eri paikkakunnalla. Fidan tuotot käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on toivo ja tulevaisuus.