Ajankohtaista

Hyväntekeväisyystapahtuma Lempäälän Ideaparkissa 22.10.

Lauantaina 22.10. tapahtuu Ideaparkissa Lempäälässä! Osana Eväät elämään -kampanjaa Fida järjestää yhdessä Ideaparkin, kulttuurikeskus PiiPoon ja Fida secondhand Ideaparkin kanssa hyväntekeväisyystapahtuman.

Tapahtuma on osa Fidan vuosittaista Eväät elämään-kampanjaa. Tämän vuoden kampanja nostaa esille akuutin globaalin ongelman: lapsiavioliitot ovat lisääntyneet hälyttävästi. Fida tekee Bangladeshissa kehitysyhteistyötä ehkäisten lapsiavioliittoja maaseutukylissä.

Yhteistaideteos ja valokuvanäyttely tuovat vaikean aiheen lähelle

Tapahtumassa on mukana kulttuurikeskus PiiPoo, jonka kanssa Fida järjestää yhteistaideteoksen tekemistä lauantaina klo 11.30 alkaen. Ideaparkin asiakkaiden unelmista rakennettu teos pysäyttää miettimään, miten onnekkaita me olemme, kun samaan aikaan toisaalla pienten tyttöjen unelmat tuhoutuvat lapsiavioliiton myötä.

Samassa tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua koskettavaan valokuvanäyttelyyn: Sinä lähdit, minä jäin. Avioliiton erottamat: Kahden koulutytön tarina Bangladeshista. Valokuvaaja Arto Karvosen kuvat Bangladeshista kertovat tarinan kahdesta ystävyksestä, joiden elämät kohtalo on ajanut erilleen.

Fidan muotinäytökset lauantaina klo 12 ja 14
Lisäksi tapahtumassa on Fida secondhandin muotinäytös, joka antaa inspiraatiota syyspukeutumiseen ja vaatteiden uudelleen käyttöön. Näytöksen vaatteet ovat löytöjä Fidan Ideaparkin myymälästä. Muotinäytökset nähdään lauantaina klo 12 ja 14 Ideaparkin Keskusaukiolla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!