Ajankohtaista

Joulu kotona

Joululaulut soivat radiossa ja kauppakeskuksissa, kaupunki on ripustanut säkenöivät jouluvalot ja lapset odottavat riemuissaan tulevaa lomaa ja jouluaattoa. Jos et vielä ole ehtinyt tuomaan kotiisi tätä joulun tunnelmaa, niin ei hätää, vielä kerkeät aloittamaan koristelun! Tässä muutamia vinkkejä, kuinka pääset alkuun.

 

Värit

Joulun päävärinä käytetään yleisesti punaista, mutta mikäli punainen ei tunnu omalta väriltä, niin onneksi on paljon muitakin vaihtoehtoja, joilla saat jouluntunnelmaa kotiisi. Vihreä, valkoinen, kulta ja hopea ovat muun muassa kauniita teemaan sopivia värejä. Todellinen sisustusintoilija vaihtaa jopa matot ja verhot sesongin mukaiseksi. Taljoilla ja huovilla voi helposti ja nopeasti muuttaa kodin ilmettä.

 

Koristeet

Kodin koristeita ei tarvitse ostaa uusina. Kirpputoreilta voit löytää upeita ja massasta poikkeavia somisteita. Halutessasi voit myös helposti itsekin niitä askarrella. Sivujemme DIY-osioon onkin pian tulossa muutama hauska ohje, joissa voit hyödyntää kierrätysmateriaaleja, joten pysy kuulolla! Muita hauskoja koristeita ovat esimerkiksi erilaiset tonttuovet, seinällä tai takanreunalla roikkuvat joulusukat ja joulukalenteri, sekä erilaiset asetelmat pöydillä. Asetelmiin sopii kauniisti erilaiset luonnonmateriaalit kuten kävyt ja kuusenoksat.

 

Valot

Jouluun ja talveen kuuluvat erilaiset valot niin sisällä kuin ulkona. Pujottele valoja ympäri pihaa tai parveketta mielikuvitusta käyttäen. Myös lyhdyt ovat oiva valinta! Olisiko iso lyhty maassa mieleinen? Vai pienempi, joka voisi vaikka roikkua seinältä? Sisällä moni laittaa perinteisesti ikkunalaudalle kynttelikön, mutta mikäli pidät enemmän modernista sisustuksesta, niin valitse tyylikkäät led-lamput ja ripusta ne mihin sitten mielestäsi sopiikaan!

 

Ihania sisustus- ja koristeluhetkiä kaikille joulun ystäville! <3