Ajankohtaista

Kaunis kattaus piristää pimeää syksyä

Pimeään aikaan kodin sisustus ja kauneus korostuu, ja tekee mieli panostaa pieniin yksityiskohtiin. Ulkona ei ole juuri nyt mitään kovin kaunista nähtävää, ja pimeällä sitä ei näkisi, vaikka olisikin. On siis aika hullaantua kauniista kattauksista ja kutsua ystävät teelle.

Kannu ja kauniit kupit

Innostutko ruusukupeista, vai vievätkö selkeät graafiset kuosit sinut mennessään? Pastellisävyjä vai selkeitä perusvärejä? Niin tai näin, teekannu ja sen kaveriksi kauniit kupit ovat takuulla hyvä hankinta teekutsujen järjestäjälle. Teekin maistuu paremmalta, kun sen hauduttaa ja tarjoilee silmää miellyttävästä kannusta.

 

Kynttiläasetelma kruunaa kattauksen

Hämärä valaistus ja kauniit kynttiläasetelmat tuovat teekutsuille oikean tunnelman. Valitse kattaukseen sopivat tuikkukipot ja kynttilänjalat, tai ilottele väreillä mielesi mukaan. Kynttilöitä ja kynttilänjalkoja ei voi olla koskaan liikaa!

Joulun lähestyessä kynttilävimma usein sen kuin kiihtyy. Rahaa ja luontoa säästääksesi, kurvaa ensin kirpputorille tuikkuastiametsälle. Meiltä löytyy kynttiläastioita joka makuun!

 

Tarjoiluvadit, jotka tekevät kuppikakuille oikeutta

Herkulliset leivokset pääsevät oikeuksiinsa kauniilla tarjoiluvadeilla. Kattaukseen tulee näyttävää kerroksellisuutta, jos osa astioista on korkeampia jalallisia ja osa matalia. Väreillä ja malleilla on mukavaa leikkiä, ja rakentaa kattaukseen erilaisia teemoja. Tule tutustumaan Fidan kattausosastoon.

 

tee-se-itse diy muki kattaus liitutaulumaali spraymaali

Persoonallisuutta kattaukseen tuunatuilla kupeilla

Jos mikään valmis ei miellytä, tartu maalipurkkiin ja tuunaa kuppisi itse! Tutustu helppoon kahvikupin tuunausvinkkiin liitutaulumaalilla.