Ajankohtaista

Kerava ja Järvenpää – kotimaanmatkailu osa 6

Tuusulanjärvi

Tuusulanjärvi. Kuva: Tiitus Saaristo, Unsplash

Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Kerava ja Järvenpää tarjoavat mielenkiintoisia kirpputori- ja kahvilaelämyksiä.

Keravan ja Järvenpään Fidan lisäksi kannattaa pyöräillä Tuusulanjärven ympäri ja tutustua Ainolaan, Sibeliuksen kotitaloon.

Fida secondhand Kerava

Keravan Fida sijaitsee vajaa 15 minuutin kävelymatkan päässä Keravan asemalta paikallisessa kirpputorikeskittymässä. Fidalla on erityisen hyvä valikoima huonekaluja ja lamppuja.

Fida secondhand Järvenpää

Järvenpään Fida sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Järvenpään asemalta. Fida saa kehuja muun muassa siitä, että tuotteet on lajiteltu hyvin kategorioittain.

Herkuttelijalle
Lasten kanssa
Luontokohteet
  • Tuusulanjärven ympäripyöräily on loistava tapa yhdistää liikkuminen, kesäpäivästä nauttiminen ja museossa käyminen kauniissa kulttuurimaisemassa. Esimerkiksi Sibeliuksen kotitalo Ainola sijaitsee pyöräilyreitin varrella.
  • Tuusulanjärven Sarvikalliolta on upeat näköalat, ja siellä voit myös valmistaa ruokaa tulipaikalla.

Muut elämykset


Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Myymälöissämme käy vuosittain lähes miljoona onnellista asiakasta. Fidalla on 22 myymälää ja yksi outlet Suomessa, 13 eri paikkakunnalla. Fidan tuotot käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on toivo ja tulevaisuus.