Ajankohtaista

Kesä, älä mene vielä – Näillä vaatteilla ja asusteilla säilytät kesätunnelman

Jos kesäloma loppui jo, ja paluu arkeen on väistämätön, voit pitää kiinni kesätunnelmasta pukeutumalla, kuin olisit edelleen lomalla. Nämä vinkit eivät ole sovellettavissa univormua vaativiin työtehtäviin .

Älä hautaa kukkakuosia ihan vielä

Kesäiset kukkakuosit ovat taattu keino pitää kiinni kesän rippeistä. Pukeudu lempiväreihisi, ja siirry syksyn mukanaan tuomiin maanläheisiin sävyihin ja harmaisiin vasta muutaman viikon päästä. Kesävaatteet ansaitsevat tulla käytetyiksi Suomen lyhyessä kesässä niin pitkään kuin mahdollista.

 

Rento tunika

Jos töihin lähtö tuntuu loman jälkeen takkuiselta, piiloudu väljään ja ohueen puuvillatunikaan. Se peittää sen, jos et jaksa vetää vatsaa sisään, ja on mukavuudessaan todellinen luottovaate. Tunikan voi yhdistää mukavasti legginseihin tai farkkuihin, tai jos siinä riittää mittaa, asustaa sen vyöllä ja käyttää lämpimänä päivänä sellaisenaan.

 

Värikkäät korut

Näyttävät, värikkäät korut ja Boho-tyyli kuuluvat kesän menoihin. Runsaiden rannekorujen, isojen korvisten, vöiden ja helminauhojen avulla tuot kesän muistot mukanasi töihin. Anna pienten helmien helähtelyn sulostuttaa ensimmäisiä työpäiviä loman jälkeen, ja koristele itsesi lempi kesäkoruillasi ennen töihin lähtöä.

 

Ohut kesäinen huivi

Pidä kesän lempihuivisi mukana, se suojaa liian vastuullisilta työtehtäviltä. Ja etenkin ilmastoidun toimiston viileältä ilmalta. Huivi on monikäyttöinen asuste. Sen voi asetella monella eri tavalla kaulalle tai päähän, joten se piristää pukeutumista pitkän aikaa.