Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Columbus

Esittelyssä toinen helmikuun kuukauden myymälöistä: Fida Columbus

Fida Columbus on yksi Helsingin myymälöistämme ja se sijaitsee Vuosaaressa, Columbuksen ostoskeskuksessa. Myymälään pääsee helposti julkisilla, metroasema on aivan kauppakeskuksen vieressä. Ostoskeskus on kirppistelijöiden unelma, sillä kauppakeskuksessa on Fidan lisäksi myös muita kirpputorimyymälöitä ostoskierrosta varten. Fida Columbus eroaa upeasti joukosta pienenä persoonallisena myymälänä,  josta voi löytää erilaisia aarteita aina kodin sisustuksesta kauniisiin astioihin sekä muodikkaisiin vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin. Myymälästä löytyy runsas määrä koruja sekä jatkuvasti vaihtuvaa lukemista kaikenikäisille. Erityispiirteenä myymälässä on Vintage-osasto, jonka lisäksi valikoimassa on merkkivaatteita edulliseen hintaan. Perheen pienimmät viihtyvät myymälän lelunurkkauksessa, jossa on tarjolla pelejä sekä monenlaisia ilahduttavia löytöjä. Musiikin ja elokuvien ystäville tarjolla on myös CD- ja DVD-levyjä todella edullisesti.

Fida Columbuksen myymälässä on keskiviikosta perjantaihin (24.2-26.2) kaikki naisten, miesten ja lasten paidat -50% . Tervetuloa tekemään löytöjä!

Myymälässä on paljon kauniita astioita. 

Fida Columbus on saanut paljon hyvää palautetta siitä, että asiakkaat tekevät joka käynnillä hyvänmielen löytöjä. Myymälässä vierailevat asiakkaat käyvät myös ostosten lomassa tervehtimässä ja vaihtamassa päivän kuulumisia. Myymälän henkilökunnalle onkin ilo olla jakamassa arkea ja juhlaa yhdessä asiakkaiden kanssa!

Myymälän valikoimassa on myös merkkivaatteita, kuten farkkuja. Kaikki paidat -50% ke-pe!

Myymälään voi tuoda lahjoituksia, jotka ovat käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä. Tutustu tuoteryhmäkohtaisiin lahjoitusohjeisiin täältä.  Myymälän henkilökunta kiittää jokaisesta lahjoituksesta! Myymälä ei vastaanota eikä myy huonekaluja, mutta ilmainen noutopalvelu voi tulla noutamaan lahjoituksen sovitusti.

Myymälänhoitajan terveiset: Kiitos, että olet mukana yhdessä kanssamme luomassa parempaa tulevaisuutta maailmaan!

Seuraa Fida Columbusta instagramissa @fidacolumbus

Fida Columbus avoinna: ma-pe 9-19, la 10-18, su 12-16