Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Espoontori

Esittelyssä elokuun kuukauden myymälä: Fida Espoontori, koko perheen ostospaikka.

Fida Espoontori on yksi kolmesta Espoon Fida-myymälästä. Espoon Keskuksen ytimessä, Espoontorin kauppakeskuksessa sijaitsevaan myymälään on helppo tulla niin junalla, bussilla, kuin omalla autollakin. Myymälä erottuu joukosta hyvällä vaatevalikoimallaan: vaatteita löytyy eri ikäisille ja kokoisille,  aikuisille ja lapsille, miehille ja naisille. Valikoimaan kuuluu kaikenlaisia vaatteita aina juhlavaatteista urheiluvaatteisiin ja vauvojen bodyihin. Lisäksi myymälässä on paljon kenkiä, sekä asusteita, koruja ja laukkuja.

Fida Espoontorilla vaatetta riittää eri tilaisuuksiin aina arkivaatteista solmioihin ja juhlamekkoihin.

Myymälästä löytyy myös paljon asusteita ja kenkiä. Asukokonaisuuksia on helppo sovittaa myymälän pukukopeissa. 

Espoontorin myymälässä on myynnissä myös kodintarvikkeita: astioita, sisustusesineitä ja esimerkiksi tauluja. Huonekaluja myymälässä ei ole. Mikäli kuitenkin haluat lahjoittaa huonekaluja Espoon alueella, voit ottaa yhteyttä ilmaiseen noutopalveluun. Myymälä on myös oiva paikka etsiä lukemista, edulliseen hintaan. Myymälässä on myös oma pöytänsä viikon kirjatärpeille!

Espoontorin myymälästä löytyy myös astioita ja muita kodin tavaroita sisustusta piristämään. 

Kirjojen lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima suosittuja DVD-elokuvia. Lasten leluja, pelejä ja muita tavaroita on myymälässä laaja valikoima.

Myymälästä löytyy kaikenlaista koko perheelle. Kirjojen ja elokuvien lisäksi myymälässä on paljon lasten leluja ja pelejä. Myymälää voikin luonnehtia koko perheen ostospaikaksi!

Myymälänhoitajan terveiset: Meille on helppo tulla kaikenlaisilla kulkuvälineillä, ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme voi tehdä kiinnostavia löytöjä, joten tervetuloa ostoksille!

Seuraa Fida Espoontoria Instagramissa ja Facebookissa.

Fida Espoontori avoinna: ma-pe 10-20 & la 10-17.