Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Hakaniemi

Hakaniemen myymälä on täynnä löytöjä katumuodin ja vintagen metsästäjille.

Fida Hakaniemi on yksi Helsingin seitsemästä Fida secondhand -myymälästä. Hakaniemen myymälä loistaa joukosta erinomaisella valikoimallaan katumuotia sekä vintagevaatteita. Lisäksi myymälässä on merkkivaatteita. Tyylitietoisen kannattaakin varata aikaa myymälän laajan valikoiman tutkimiseen. Myymälä on helppojen kulkuyhteyksien varrella lähellä Hakaniemen metroasemaa. Lähistöllä on myös muita kirpputorimyymälöitä, joten Hakaniemi sopii hyvin kirppiskierroksen paikaksi.

Hakaniemen myymälässä on laaja vaatevalikoima ja vaatteita löytyy niin arkeen kuin juhlaan.

Katumuodin, vintagen ja merkkivaatteiden lisäksi myymälästä löytyy myös muita arkivaatteita sekä naisille että miehille ja lapsille. Myymälässä on laaja valikoima farkkuja sekä esimerkiksi takkeja. Asukokonaisuuksien sovittelu sujuu helposti myymälän sovituskopeissa.

  

Vaatteita löytyy niin naisille, lapsille kuin miehillekkin.

Vaatteiden lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima kenkiä, hattuja, koruja ja muita asusteita eri vuosikymmeniltä. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi myymälässä on suurehko astiaosasto. Myymälästä löytyy myös  sisustustavaroita ja liinavaatteita. Huonekaluja ei ole myymälässä. Mikäli haluat lahjoittaa niitä, voit olla yhteydessä pääkaupunkiseudun ilmaiseen noutopalveluun.

 

Myymälässä on hyvä valikoima erilaisia astioita ja sisustustavaroita.

  

Lastenvaatteiden lisäksi myymälässä on oma osastonsa muille lastentarvikkeille kuten leluille, peleille ja lastenkirjoille. 

Kodintarvikkeiden lisäksi Hakaniemen myymälä pitää sisällään laajan valikoiman kirjoja, dvd-elokuvia, levyjä ja lasten leluja. Musiikkinurkkauksesta voi löytää myös nuotteja. Myymälästä löytyy myös joitakin harrastustarvikkeita, kuten käsityötarvikkeita.

Myymälänhoitajan terveiset: Meillä on Hakaniemessä tiheästi vaihtuva laaja valikoima täynnä eri vuosikymmenten aarteita. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Seuraa Fida Hakaniemeä Instagramissa ja Facebookissa.

Fida Hakaniemi avoinna: ma-pe 10-19 & la 10-18