Ajankohtaista

Kuukauden myymälä : Fida Hämeenlinna

Esittelyssä toinen kesäkuun kuukauden myymälöistä: Fida Hämeenlinna

Palokunnankadulla Hämeenlinnassa sijaitsevasta myymälästä löytyy aarteita eri-ikäisille. Myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. Hyvän sijaintinsa vuoksi myymälään kannattaa ehdottomasti piipahtaa esimerkiksi matkatessa Helsingistä Tampereelle tai toisinpäin. Lähettyvillä on myös mukavia kahviloita ja ravintoloita,  eikä itse Hämeen linnallekaan ole pitkä matka. 
Myymälän monipuoliseen valikoimaan kuuluu niin huonekaluja kuin käyttöesineitäkin.
Myymälän monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Myynnissä on monipuolinen valikoima erilaisia kodintekstiilejä, kodintarvikkeita ja koriste-esineitä. Vaatteita, asusteita ja kenkiä löytyy laidasta laitaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin ja asukokonaisuuksia on helppo sovitella myymälän sovituskopeissa.
Myymälässä on myös paljon erilaisia huonekaluja eri vuosikymmeniltä. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja tai isompia tavaraeriä, voit olla suoraan yhteydessä myymälään.
Myymälässä on laaja kenkävalikoima ja tyylikkäitä vaatteita löytyy niin juhlaan kuin arkeen.
Myymälän vitriineistä voi löytää erilaisia merkkituotteita, kuten  Iittalan astioita, koruja tai hopea-astioita. Myös keräilijöiden kannattaa olla myymälässä tarkkoina; välillä myymälään saapuu keräilyesineitä ja harvinaisempia kirjoja sekä vinyylilevyjä. Lisäksi myymälässä on laaja valikoima kirjoja eri genrejen ystäville.
Myymälän vitriineissä on usein laatumerkkien astioita. Perheen pienimmät viihtyvät lasten nurkkauksessa, jossa voi piirrellä sillä aikaa kun vanhemmat tekevät ostoksia.
Hämeenlinnan myymälästä löytyy myös leluja sekä pieniä eriä harrastustarvikkeita sesongin mukaan. Lapsille on oma nurkkauksensa  myymälän takaosassa, jossa voi piirrellä vanhempien tehdessä ostoksia.

Myymälänhoitajan terveiset: Tervetuloa ostoksille! Meiltä löydät kaikkea monipuolista ja kiinnostavaa. Meillä voi piipahtaa esimerkiksi ohikulkumatkalla Tampereelle!

Seuraa Fida Hämeenlinnaa Facebookissa ja Instagramissa !

Fida Hämeenlinna avoinna: ma-pe 10-18 & la 10-17

Kuvat: Anu Niskanen ja Eija Korpelainen