Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Järvenpää

Esittelyssä Fida Järvenpää.

Järvenpään Fidaan on helppo tulla, sillä se sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Järvenpään asemalta. Myymälästä löytyy hyvä valikoima vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin, arkeen ja juhlaan, eri tyyleistä pitäville ihmisille. Myös merkkivaatteita löytyy omasta rekistään. Lisäksi myymälästä löytyy kattava valikoima asusteita, koruja, kenkiä, laukkuja ja esimerkiksi solmioita.

Järvenpään Fidasta kukin voi löytää omaan tyyliinsä sopivia vaatteita ja asusteita. 

Vaatteiden lisäksi myymälässä on kattava valikoima astioita. Myymälän astiaosastoa on uudistettu syksyn aikana, joten se on täynnä uusia ja jännittäviä aarteita odottamassa löytäjäänsä. Astioiden lisäksi myymälästä löytyy kaikenlaista muutakin kotiin: koriste-esineitä, liinavaatteita, sähkölaitteita, lamppuja, tauluja ja muita sisustustavaroita. Myymälästä löytää myös joitakin huonekaluja. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja tai isompia tavaraeriä, voit olla yhteydessä ilmaiseen noutopalveluun, joka toimii myös Järvenpään alueella.

Myymälästä löytyy tavaraa kaikenlaisiin tarpeisiin: lastenvaatteista ja -tavaroista urheiluvarusteisiin ja liinavaatteisiin. 

Kodintavaroiden lisäksi myymälässä on paljon kirjoja, cd- ja dvd-levyjä, sekä lp-levyjä. Myymälässä on myös sesongin mukaan vaihtuvia harrastus- ja urheilutarvikkeita, kuten luistimia ja monoja. Lisäksi myymälässä on oma lastenpuoli, josta löytyy vaatteiden lisäksi leluja perheen pienimmille. Myymälän vitriineistä voi tehdä erityisiä löytöjä, esimerkiksi design astioita, koruja, kelloja tai erityisempää elektroniikkaa.

Fida Järvenpää hurmaa hyvällä valikoimallaan ja hyvin järjestetyillä osastoillaan.

Myymälänhoitajan terveiset: Fida Järvenpää toivottaa kaikille rauhaisaa joulunaikaa ja riemullisia kirpputorilöytöjä tulevalle vuodelle!

Seuraa Fida Järvenpäätä Facebookissa.

Fida Järvenpää avoinna: ma-pe 10-19 & la 10-17.

Huom! Katso joulunajan ja vuodenvaihteen poikkeusaukioloajat täältä.