Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Jyväskylä

Yli 40-vuotias Fida Jyväskylä on yksi ensimmäisistä Fida-myymälöistä ja se on yksi Jyväskylän vanhimpia kirpputoreja.

Myymälä on hyvällä sijainnilla kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Lisäksi myymälällä on oma ilmainen parkkipaikka, joten myös autolla myymälään pääsee helposti. Iso myymälä on aina kauniisti somistettu kauden sesongin mukaan: tällä hetkellä talvivaatevalikoima on parhaimmillaan. Myymälässä on hyvä vaatevalikoima naisten-, miesten- ja lastenvaatteita. Verrattuna moniin muihin secondhand-liikkeisiin ja kirpputoreihin Jyväskylän Fidalla on suuri valikoima miesten vaatteita.

Myymälässä on hyvä valikoima vaatteita. Kauniisti somistettu koruosasto houkuttelee tekemään kimaltavia löytöjä. 

Hyvän vaatevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima kenkiä sekä koruja ja asusteita. Myymälässä on iso astiaosasto. Lisäksi myymälästä löytyy paljon muuta kodin pikkutavaraa ja liinavaatteita. Myymälässä ei ole huonekaluja. Myymälän vitriineistä voi löytää keräilyesineitä ja muita arvotavaroita, kuten esimerkiksi koruja ja suomalaista design-lasia.

Myymälässä on hyvä valikoima astioita. Asiakkaat ovat kehuneet myymälän käsityötarvike-ja askarteluosastoa.

Kodintarvikkeiden lisäksi myymälästä löytyy lasten leluja ja pelejä. Myymälässä on laaja valikoima kirjoja ja levyjä. Myös harrastustarvikkeita löytyy. Urheiluvälineitä ja vaatteita on myynnissä sesongin mukaan. Lisäksi myymälässä on asiakkailta paljon kiitosta saanut oma osastonsa käsityö- ja askartelutarvikkeille.

Myymälästä löytyy myös sisustustavaroita, kuten lamppuja. Myymälän vitriineistä voi löytää esimerkiksi suomalaista design-lasia.

Jyväskylän myymälään kannattaa piipahtaa monipuolisille ostoksille. Myymälässä tervehtivät monille paikallisille tutut myyjät, Fidassa palvelua on kehuttu erinomaiseksi.

Myymälänhoitajan terveiset: Tervetuloa Jyväskylän Fidalle hyvän mielen kauppaan ! Tule tekemään löytöjä itselle, perheelle tai lahjaksi. Lisäämme päivittäin uutta kivaa myyntiin: meiltä löytyy niitä arjen aarteita! Ostamalla olet mukana auttamassa.

Seuraa Fida Jyväskylää Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Jyväskylä avoinna: ma-pe 9-17 & la 10-16