Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Kerava

Esittelyssä Fida Kerava.

Keravan Fida on siisti, laajan valikoiman secondhand-myymälä. Suuresta valikoimasta on helppo jokaisen löytää etsimänsä. Myymälän valikoimaan kuuluu kaikenlaista laidasta laitaan: vaatteita, kenkiä, asusteita ja koruja. Lisäksi myymälässä on kattava valikoima kaikenlaista kivaa koteihin; astioita, kodinsisustustavaroita sekä huonekaluja. Tällä hetkellä myynnissä on paljon esimerkiksi mattoja, tauluja ja valaisimia erilaisiin koteihin. Kuten kaikista Fida myymälöistä, löytyy myymälästä myös kirjoja, leluja, sähkölaitteita ja harrastustarvikkeita sesongin mukaan.

Sinisiä astioita vitriinissä.

Keravan myymälästä löytyy monipuolisesti design-astioita. 

Nyt kannattaa piipahtaa Keravan Fidalle tekemään keväisiä löytöjä kotiin!

Keravan myymälästä voi myös tehdä erityisiä ja yllättäviäkin löytöjä. Myymälän vitriinit ovat pullollaan monipuolisesti suomalaista designia, kuten esimerkiksi Arabiaa tai Iittalaa, myös Muumi-tuotteiden keräilijät voivat tehdä löytöjä. Vaatevalikoimassakin on helmiä; sekä merkki- että vintagevaatteita voi löytää myymälästä edulliseen hintaan. Myymälän hyvän valikoiman salaisuus on tavaran hyvä vaihtuvuus; myymälä saa asiakkailta hyviä ja laadukkaita lahjoituksia. Keravan myymälästä voikin aina löytää jotakin ”uutta”.

Myymälästä löytyy myös harrastustarvikkeita, käsityö- ja askarteluihmisen kannattaa tulla tutkimusretkelle myymälään.

Huonekalujakin löytyy myymälästä monenlaisiin koteihin.

Juuri nyt myymälään kannattaa tulla fiilistelemään kevättä ja tekemään löytöjä kevätsisustukseen! Myymälän somistuksista voi saada inspiraatiota oman kodin kevätilmeeseen.

Vaate-ja tavaralahjoituksia voi tuoda suoraan myymälään, katso tarkemmat lahjoitusohjeet. Jos haluat lahjoittaa huonekaluja tai isompia tavaraeriä, voit olla yhteydessä  Fidan ilmaiseen noutopalveluun.

Laadukkaita koruja löytyy joka makuun.

Myymälänhoitajan terveiset: Kiitos asiakkaille hyvistä lahjoituksista – saamme kiittää teitä myymälän laajasta ja hyvästä valikoimasta! Tervetuloa tekemään kivoja löytöjä kevääseen.

Seuraa Fida Keravaa Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Kerava avoinna: ma-pe 10-19 & la 10-17.