Ajankohtaista

Kuukauden myymälä : Fida Kotka

Esittelyssä joulukuun kuukauden myymälä.

Fida Kotka on Fida Kouvolan ohella toinen Kymenlaakson  Fida-myymälöistä ja se on hyvällä sijainnilla Kotkan keskustassa.  Myymälään on helppo tulla julkisilla, kävellen tai omalla autolla. Myymälän edessä on ilmaisia parkkipaikkoja. Kotkan myymälässä on hyvä valikoima vaatteita ja tavaraa laidasta laitaan. Tällä hetkellä talvivaatevalikoima on parhaimmillaan ja vaatetta löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Vaatteissa on laaja merkkivalikoima.  Lisäksi myymälässä on paljon kenkiä, asusteita, koruja ja laukkuja.

Aito joulutunnelma löytyy Fidalta, tervetuloa etsimään joululöytöjä!

Kotkan myymälässä on laaja vaatevalikoima.

Kattavan vaatevalikoiman lisäksi myymälästä löytää kaikenlaista kotiin: astioita, koriste-esineitä, tauluja ja myös jonkin verran huonekaluja. Jos haluat tilata ilmaisen noudon huonekaluille tai isommille tavaraerille Kotkassa, ole suoraan yhteydessä Kotkan myymälään, puh. (05) 218 2600. Tällä hetkellä myymälässä on paljon erilaista joulutavaraa ja myymälään onkin mukava piipahtaa ympäristöystävällisille jouluostoksille tai tunnelmoimaan.

Kotkan Fidassa on kattava valikoima erilaisia astioita ja muita kauniita kodinesineitä. 

Kotkan myymälän valikoimaan kuuluu myös levyjä, kirjoja ja lasten leluja. Lisäksi myynnissä on harrastustarvikkeita. Talvikauden urheiluharrastuksiin löytyy varusteita, kuten suksia, luistimia ja monoja.

Myymälästä löytyy myös lasten leluja ja -vaatteita.

Kestävämmäksi joululahjaksi myymälästä voi löytää vaikka koruja tai jouluisia koriste-esineitä. 

Myymälänhoitajan terveiset: Kiitos asiakkaille ja lahjoittajille kuluneesta vuodesta. Ilman teitä emme voisi tehdä tätä työtä ja viedä apua perille!

Seuraa Fida Kotkaa Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Kotka avoinna: ma-pe 9-18 & la 10-15.