Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Kouvola

Esittelyssä lokakuun kuukauden myymälä: Fida Kouvola

Fida Kouvola on Fida Kotkan ohella toinen Kymenlaakson  Fida-myymälöistä ja se sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa lähellä juna-asemaa.  Myös omalla autolla on helppo saapua myymälään, sillä sen läheisyydessä on paljon parkkipaikkoja.  

Valoisa ja avara myymälä pitää sisällään hyvän valikoiman vaatteita, kenkiä ja asusteita. Löytöjä voi tehdä myös menneiltä vuosikymmeniltä: myymälässä on oma rekkinsä vintage- ja retrovaatteille. Lisäksi myynnissä on myös joitakin merkkivaatteita ja asukokonaisuuksien sovittelu sujuu helposti myymälän sovituskopeissa.  Kouvolan myymälä on siirtymässä Fidan keskitetyn lajittelun piiriin, mikä tarkoittaa, että jatkossa vaatetta tulee myyntiin myös Helsingistä.

 

 

Kouvolan myymälässä on kattava vaatevalikoima. Myymälässä on myös kenkiä, laukkuja ja asusteita, kuten koruja.

Vaatteiden lisäksi myymälästä löytyy kaikenlaista kotiin; astioita, sisustustavaroita, mattoja, liinavaatteita ja muita kodintarvikkeita. Myymälän vitriineistä voi aika-ajoin löytää suomalaista design-lasia. Lisäksi myynnissä on joitakin kodin sähkölaitteita.

Myymälässä ei ole huonekaluja.

Kouvolan myymälästä tekee helposti kauniita löytöjä kattaukseen. 

Myymälän vitriineistä löytyy aika-ajoin design-astioita ja arvokoruja.

Kodintavaran lisäksi myynnissä on paljon kirjoja ja levyjä sekä esimerkiksi toimistotarvikkeita. Myymälästä löytyy myös sesongin mukaan harrastustarvikkeita, kuten urheiluvälineitä ja – vaatteita. Lisäksi myymälässä on oma lastenosasto, josta löytyy  vaatteita, leluja ja muita tarvikkeita perheen pienimmille.

Lukutoukka löytää myymälästä varmasti luettavaa edullisesti. Lasten harrastuksiin löytyy myös tarvikkeita. 

Myymälänhoitajan terveiset: Lämpimät kiitokset työmme tukemisesta asiakkaillemme ja lahjoittajillemme. Tervetuloa jatkossakin tekemään löytöjä myymäläämme!

Seuraa Fida Kouvolaa Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Kouvola avoinna: ma-pe 10-18 & la 11-16

Kouvolan myymälän aukiolo muuttuu la 30.10. alkaen. Uusi aukiolo lauantaisin 10-16.