Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Kuninkaankatu

Esittelyssä Tammikuun kuukauden myymälä: Fida Kuninkaankatu

Fida Kuninkaankatu on yksi kolmesta Tampereen Fida secondhand-myymälästä ja se sijaitsee hyvällä sijainnilla lähellä Tampereen keskustoria. Myymälä on katutasossa, joten sisäänpääsy onnistuu vaivattomasti niin lastenrattaiden kuin pyörätuolinkin kanssa. Hiljattain uudistetusta myymälästä löydät edulliseen hintaan vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita  sekä uniikin vintageosaston. Vintage-valikoimaan kuuluu muotia 70-90-luvuilta. Myymälän valikoimaan kuuluu myös paljon katumuotia ja erilaisia merkkivaatteita sekä asusteita. Myymälässä on pukukopit, joten erilaisten asukokonaisuuksien sovittelu sujuu myymälässä helposti.

vaatteita Fida Kuninkaankadun myymälässä

Kuninkaankadun myymälässä voi tehdä uniikkeja vintagelöytöjä.

Muotitietoisen lisäksi myös sisustaja tekee löytöjä myymälässä. Valikoimassa on kaikenlaisia astioita sekä muita kodin sisustustavaroita jokaiseen makuun. Myymälässä on myös huonekaluja. Jos haluat lahjoittaa huonekaluja voit ottaa yhteyttä Tampereen ilmaiseen noutopalveluun.  Myös myymälään voi tuoda pienempiä lahjoituksia, tutustu tuoteryhmäkohtaisiin lahjoitusohjeisiin täältä.

Kaunis kattaus piristää arkea. Myymälästä voi löytää ainutlaatuisia astioita.

Myymälä sijaitsee katutasossa, joten sisään on helppo päästä lastenvaunujen, rollaattorin tai pyörätuolin kanssa. Myös julkisen liikenteen kulkuyhteydet myymälän tuntumaan ovat hyvät.

Myymälänhoitajan terveiset : Sydämellisesti tervetuloa katselemaan ja tekemään ihania löytöjä!

Myymälöidemme aukioloajat muuttuvat. Kuninkaankadun myymälän uudet aukioloajat 25.1.2021 alkaen: ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-16. Katso nykyiset aukioloajat täältä.