Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Lahti

Esittelyssä toukokuun kuukauden myymälä : Fida Lahti

Lahden oma Fida sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella paikallisella markettialueella. Myymälään pääsee bussilla ja lähellä on ilmainen parkkipaikka. Koska myymälä sijaitsee katutasossa, sisäänpääsy onnistuu helposti niin pyörätuolilla tai rollaattorilla kuin lastenvaunujenkin kanssa.

Myymälässä on laaja vaatevalikoima laatuvaatteita.

Myymälän laajaan ja tiheästi vaihtuvaan valikoimaan kuuluu paljon tavaraa laidasta laitaan: on paljon erilaisia astioita, kodintarvikkeita ja vaatteita. Vaatevalikoima on laadukas ja pitää sisällään myös merkkivaatteita. Lisäksi myymälän harrastustarvikevalikoima on laaja ja vaihtuu tiheästi sesongin mukaan: tällä hetkellä on paljon jalkapalloiluun sopivia kenkiä sekä sisäkuntoiluvälineitä, talvisin löytyy suksia ja luistimia. Myymälässä on myös runsaasti erilaisia huonekaluja: tällä hetkellä myymälässä on esimerkiksi suuri määrä erilaisia mattoja.  Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja tai tilata niille ilmaisen noudon, voit ottaa yhteyttä suoraan myymälään.

Lahden myymälästä löydät kotiisi niin huonekalut kuin astiatkin.

Kuten kaikissa Fida-myymälöissä, myös Lahden myymälässä opiskelijat saavat opiskelijakortilla -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kanta-asiakkaat saavat myös lukuisia etuja, sekä -20% yli 20 euron ostoksista. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täältä.

Myymälässä on sovituskopit eri asukokonaisuuksien sovitteluun.

Myymälänhoitajan terveiset: Lämpimästi tervetuloa myymälään! Viedään yhdessä apu perille.

Fida secondhandin tuotoilla tuetaan Fida International -järjestön kautta muun muassa kehitysyhteistyötä, lue lisää täältä.

Seuraa Fida Lahtea Facebookissa.

Fida Lahti avoinna: ma-pe 10-18 & la 10-17