Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Leppävaara

Myymälä sai uutta ilmettä keväällä.

Fida Leppävaara on yksi Espoon kolmesta Fida-myymälästä. Myymälä sijaitsee lähellä Leppävaaran juna-asemaa ja kauppakeskus Selloa. Sen lisäksi, että myymälään pääsee helposti julkisilla, on myymälän vieressä myös parkkipaikka ja sisään pääsee esteettömästi.

Kevään aikana myymälän astiaosastoa uudistettiin , joten myymälään kannattaa ehdottomasti pistäytyä astiaostoksille.  Laajan astiavalikoiman lisäksi myymälästä löytyy paljon muita kodintarvikkeita ja sisustusesineitä, vaatteita, koruja, kenkiä ja asusteita. Vaatteita on helppo sovitella myymälän sovituskopeissa.

Uudistettu astiaosasto loistaa hyvällä valikoimallaan.

Leppävaaran myymälän valikoimassa on myös huonekaluja. Mikäli haluat lahjoittaa niitä, voit olla yhteydessä suoraan myymälään tai ilmaiseen noutopalveluun. Valikoimassa on myös paljon mattoja, tauluja, valaisimia ja kodin elektroniikkaa.

Myymälästä löytyy koteihin niin huonekaluja, kuin sisustusesineitä. 

Kodintarvikkeiden ja vaatteiden lisäksi myymälän valikoimassa on urheiluvarusteita sekä kirjoja ja levyjä. Lisäksi myymälässä on lastentarvikkeita, leluja ja vaatteita. Myymälän vitriineistä voi löytää arvokkaampia design-astioita, koruja sekä esimerkiksi merkkiaurinkolaseja.

Myymälän vitriineistä voi löytyä esimerkiksi koruja.

Myymälänhoitajan terveiset: Tervetuloa myymälään tekemään löytöjä ja hakemaan inspiraatiota oman kodin sisustukseen !

Seuraa Fida Leppävaaraa Facebookissa ja Instagramissa!

Fida Leppävaara avoinna: ma-pe 10-19 & la  10-17.