Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Myyrmäki

Esittelyssä heinäkuun kuukauden myymälä: Fida Myyrmäki

Vantaalla Isomyyrin kauppakeskuksessa lähellä juna-asemaa sijaitseva Fida Myyrmäki loistaa hyvällä valikoimallaan. Myymälä on ”vaatekauppamainen” – vaatteita löytyy hyvin kaiken kokoisille ja ikäisille. Esimerkiksi naisten paidat on järjestelty koon mukaan siten, että oman kokoisen vaatteen löytyminen käy helposti. Vaatteiden lisäksi myymälä pitää sisällään hyvän valikoiman kenkiä ja asusteita, astioita, pientavaraa, koruja, levyjä ja kirjoja.

Myymälässä on laadukas astiavalikoima ja myyntiin tulee usein design-astioita.

Vaatteiden ja käyttöesineiden lisäksi myymälässä on myös oma urheiluhyllynsä, josta löytyy sesongin mukaan vaihtuvia urheilu- ja harrastustarvikkeita. Lisäksi myymälässä on lastenosasto, joka pitää sisällään lasten leluja, pelejä ja kirjoja. Myymälässä ei ole huonekaluja.

Myymälästä löytyy kaikkea kivaa kotiin. Myymälän vitriineistä voi löytää myös laadukkaita koruja, design astioita, vintagea sekä joitakin arvokkaita lp-levyjä.

Vantaan oma Fida – myymälä on kasvattanut viimeaikoina suosiotaan nuorten keskuudessa. Tiesitkö, että opiskelijat saavat Fidalla aina 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista? Voit lukea lisää opiskelijaeduistamme täältä.

Myymälän vaateosastolla on hyvä kokovalikoima.

Myymälänhoitajan terveiset: Myyrmäestä löydät kattavan valikoiman upeita vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintavaroita. Tietenkin edullisin kirpparihinnoin. Lämpimästi tervetuloa!

Seuraa Fida Myyrmäkeä Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Myyrmäki avoinnama-pe 9-19 & la 10-18