Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Puotinharju

Esittelyssä Suomen suurin Fida-myymälä : Fida Puotinharju

Itä- Helsingissä sijaitseva Fida Puotinharju on Fida secondhand -ketjun suurin myymälä. Suuren kokonsa vuoksi myymälään mahtuukin suuri valikoima kaikkea laidasta laitaan: vaatteita , huonekaluja, astioita, pientavaraa, kodintarvikkeitta ja sesongin mukaan vaihtuvia harrastustavaroita. Puotinharjun myymälässä on myös Fida -myymälöiden laajin huonekaluvalikoima. Huonekalujen lisäksi myymälän vaatevalikoima on hyvin laaja, vaatteita ja kenkiä riittää jokaiseen makuun.

Vinyylilevyjen keräilijä löytää myymälästä vaikka millaisia aarteita. Myymälä on myös taiteen ystävien paratiisi laajalla tauluvalikoimallaan.

Sisustaja löytää myymälästä erityisen paljon erilaisia tauluja sekä mattoja. Musiikkiharrastajaan myymälän vinyylivalikoima tekee vaikutuksen. Myös kirjoja on myymälässä paljon, lukutoukkien iloksi.

Puotinharjun myymälässä on Fida-myymälöiden suurin huonekaluvalikoima.

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, voit olla suoraan yhteydessä myymälään tai ilmaiseen noutopalveluun.

Myymälässä on erilaisia harrastustarvikkeita sesongin mukaan.

Puotinharjun myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä: metrolla pääsee aivan myymälän lähelle, vajaa 10 minuutin kävelymatkan päähän  ja autoilijoille on myymälän vieressä iso parkkipaikka.

Myymälässä valmistaudutaan vappuun.

Myymälänhoitajan terveiset: Meillä teet hyviä ja laadukkaita löytöjä laajasta valikoimasta erilaisia tuotteita. Tervetuloa hyvänmielen ostoksille!

Ainutlaatuinen tarjous kanta-asiakkaillemme: vappuaattona 30.4. saat -30% alennusta vaatteista, asusteista, laukuista ja kengistä!  Alennus on voimassa 30.4. ja sen saa Fidan kanta-asiakaskortilla. Huom! Myymälämme sulkevat vappuaattona viim. klo 17.

Seuraa Fida Puotinharjua Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Puotinharju avoinna: ma-pe 9-20, la 10-18 & su 12-18