Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Roba

Esittelyssä kesäkuun kuukauden myymälä: Fida Roba

Iso Roobertin kadulla Helsingissä sijaitseva myymälä on katumuodin ja vintagen ystävän paratiisi. Vaatteita ja kenkiä löytyy laidasta laitaan eri tyylisuuntauksien ja aikakausien ystäville, juhlaan ja arkeen sekä urheiluun. Asukokonaisuuksia on helppo sovitella myymälän sovituskopeissa, ja vaatteita löytyy naisten ja miesten lisäksi myös lapsille. Hyvän sijaintinsa vuoksi myymälään kannattaa ehdottomasti piipahtaa Helsingin reissulla tai kirppiskierroksella, sillä lähettyvillä on myös muita kirpputorimyymälöitä sekä mukavia kahviloita ja ravintoloita.

Iso Roban myymälä on muotitietoisen paratiisi. Asukokonaisuuksien sovittelu sujuu helposti myymälän sovituskopeissa. 

Vaatteiden ja kenkien lisäksi myymälässä on paljon erilaisia asusteita eri vuosikymmeniltä, mitä ei peruskaupoista löydy. Myymälän vitriineissä on myös merkkituotteita, kuten kenkiä ja asusteita niitä metsästäville. Kotoilija löytää myymälästä laajan valikoiman niin astioita kuin huonekalujakin. Myymälässä on myös arvoesineitä, kuten design-astioita ja tauluja.

Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja tai isompia tavaraeriä, voit olla yhteydessä suoraan myymälään tai Helsingin seudun ilmaiseen noutopalveluun.

Myymälä on pullollaan laadukkaita astioita ja koriste-esineitä eri aikakausilta.

Roban myymälästä löytyy myös leluja sekä pieniä eriä harrastustarvikkeita sesongin mukaan. Lisäksi myymälässä on laaja valikoima kirjoja eri genrejen ystäville. Myös keräilijöiden kannattaa olla myymälässä tarkkoina; välillä myymälään saapuu keräilyesineitä ja harvinaisempia astioita ja joskus myös numismaatikot voivat löytää myymälästä kolikoita.

Roban myymälässä on myös huonekaluja. Lisäksi myymälä pursuaa lukemattomia edullisia kirjoja, kirjallisuuden ystävien iloksi. 

Kaunis myymälä inspiroi ja houkuttelee viihtymään pidempäänkin. 

Myymälänhoitajan terveiset: Tervetuloa tekemään uniikkeja ihania löytöjä! Tänne voi tulla viihtymään ja fiilistelemään eri vuosikymmenten aarteita.

Seuraa Fida Robaa Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Roba avoinna: ma-pe 9-20, la 10-18 & su 12-18.