Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Seinäjoki

Farkkuja Fida Seinäjoen myymälässä.

Esittelyssä Helmikuun kuukauden myymälä: Fida Seinäjoki

Fidan Pohjanmaan myymälä Fida Seinäjoki sijaitsee hyvällä sijainnilla Seinäjoen Ostoskulma-kauppakeskuksessa,  vain 600 metrin päässä rautatieasemalta. Ostoskeskuksessa on myös parkkipaikka, joten julkisten lisäksi paikan päälle pääsee myös helposti autolla. Fida Seinäjoen myymälässä on myynnissä kaikenlaista: vaatteita, kenkiä, asusteita, astioita, koriste-esineitä, kirjoja, elokuvia ja erilaisia harrastustarvikkeita. Myymälässä ei myydä huonekaluja. Myymälässä on oma osastonsa retrovaatteille, joka on erityisesti nuorten suosiossa. Erityisesti levikset ja retrotakit ovat suosittuja ja löytävät nopeasti uuden omistajan.

Astioita Fida Seinäjoen myymälässä.

Seinäjoen myymälässä on paljon laadukkaita astioita.

Myymälä on saanut kiitosta hauskasta, tiheään vaihtuvasta ilmeestään. Myös laadukkaasta tavarasta on tullut paljon positiivista palautetta. Myymälänhoitaja kiittääkin asiakkaita hyvistä lahjoituksista, joita on ilo myydä eteenpäin. — Kun ihmiset lahjoittavat ja tulee laatutavaraa niin se näkyy myymälässä.

Seinäjoella on kolme vaatekeräyslaatikkoa, katso niiden sijainnit täältä. Lahjoituksia voi myös tuoda suoraan myymälään, katso tarkemmat lahjoitusohjeet täältä.

Lahjoita sellaista laatua mitä haluaisit itsekin löytää!

Myymälässä on vielä paljon erilaisia talvitakkeja sekä oma osastonsa lastenvaatteille. Tervetuloa ostoksille!

Myymälänhoitajan terveiset: Ostamalla voit tehdä hyvää! Kun teet ostoksia meillä, tuet samalla hyväntekeväisyyttä.

Fida Seinäjoki avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15