Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Tammela

Esittelyssä huhtikuun kuukauden myymälä: Fida Tammela

Fida Tammela on yksi kolmesta Tampereen Fida secondhand -myymälästä ja se sijaitsee hyvällä sijainnilla lähellä Tammelan toria ja Tampereen yliopistoa. Sijaintinsa vuoksi myymälä onkin ollut erityisesti opiskelijoden suosiossa. Julkisilla, kuten bussilla, pääsee helposti myymälään. Myymälä sijaitsee katutasossa, joten sisäänpääsy käy helposti niin lastenrattaiden kuin rollaattorinkin kanssa.

Fida Tammela on katutasossa, joten myymälään pääsy käy helposti.

Myymälästä löytyy paljon erilaisia vaatteita ja asusteita jokaiseen makuun ja valikoima vaihtuu tiheästi. Lisäksi myymälässä on sekä vintage- että merkkivaateosastot, joista voi tehdä ainutkertaisia löytöjä. Laajan vaatevalikoiman lisäksi myymälässä on paljon erilaisia astioita ja muita kodin tarvikkeita ja pienesineitä sekä kirjoja ja muita harrastustarvikkeita.

Myymälässä on omat osastonsa merkkivaatteille sekä vintagevaatteille. Lisäksi myymälässä on sovituskopit, joissa asukokonaisuuksien sovittelu sujuu helposti.

Huonekaluja myymälässä ei ole, mutta mikäli haluat lahjoittaa niitä, voit olla yhteydessä Tampereen ilmaiseen noutopalveluun.

Myymälässä on hyvä valikoima erilaisia astioita, sisustustavaroita ja kodin pientarvikkeita. Lisäksi myymälässä on laaja kirjavalikoima. 

Myymälänhoitajan terveiset: Meillä on runsas ja usein vaihtuva valikoima sekä ystävällinen ja hyvä palvelu, tervetuloa asioimaan!

Seuraa Fida Tammelaa Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Tammela avoinna: ma-pe klo 9-18, la klo 10-16