Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: uudistunut Fida Sörnäinen

Esittelyssä hiljattain uudistettu Fida Sörnäinen

Huhtikuussa remontin ja myymäläuudistuksen läpikäyneeseen myymälään pääsee helposti, koska se sijaitsee aivan Sörnäisten metroaseman vieressä. Sörnäinen sopii paikkana hyvin kirppiskierrokselle, sillä myymälän lähellä on myös muita kirpputori-myymälöitä. Uudistettu Fida Sörnäinen erottuu upeasti joukosta laajalla valikoimallaan: myymälässä on  vaatteiden lisäksi suuri määrä erilaisia astioita, huonekaluja ja muuta tavaraa. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja tai tilata niille noudon, voit olla yhteydessä pk-seudun ilmaiseen noutopalveluun.

Sörnäisten myymälässä on laaja ja laadukas vaate- ja asustevalikoima. 

Myymälän vaate-, kenkä- ja asustevalikoima on laaja ja laadukas. Myynnissä on myös merkkivaatteita ja -asusteita. Myös urheiluvaatteille on oma osastonsa. Vaatteiden sovittelu sujuu helposti myymälän sovituskopeissa. Myymälässä on myös lastenvaateosasto. Lastenosastolta löytyy myös leluja, lastenkirjoja ja -elokuvia. Lisäksi myynnissä on paljon erilaisia liinavaatteita.

Kenkiä ja huiveja löytyy jokaiseen makuun. Myymälässä on myös sovituskopit asukokonaisuuksien sovitteluun.

Myymälän astia-ja kodintarvikevalikoima on laaja aina kattiloista design-maljakoihin. Lisäksi myymälässä on paljon koriste-esineitä sekä tauluja kodin piristykseksi.  Kirjaosastolla voi istahtaa hetkeksi ja valikoida lukemista suuresta määrästä kirjoja ja lehtiä.

Sörnäisten myymälästä löytyy kotiin niin  astioita kuin huonekalujakin. Valtavalta kirjaosastolta löytyy luettavaa jokaiselle.

Myymälänhoitajan terveiset: Lämpimästi tervetuloa upeaan uudistettuun myymälään!

Seuraa Fida Sörnäistä Instagramissa ja Facebookissa.

Fida Sörnäinen avoinna: ma-pe 10-20 & la 10-18