Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: uusi Fida Heikintori

Uuden myymälän avajaisia vietettiin 1.3.2021

Uusi, upea myymälä sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Kauppamiehentie 1.  Myymälä on hyvien kulkuyhteyksien varrella, Tapiolan metroasemalta sekä bussiterminaalista sinne kävelee muutamassa minuutissa. Valoisa myymälä pitää sisällään suuren valikoiman ainutkertaisia löytöjä, kuten  aikuisten- ja lastenvaatteita, kenkiä, asusteita, koruja, sisustustavaroita, mattoja sekä liinavaatteita.  Myymälässä on myös paljon kirjoja, leluja ja harrastustarvikkeita. Valikoimaan kuuluu myös erityisen paljon erilaisia tauluja kodin sisustukseen. Myymälässä on myös pieniä eriä huonekaluja. Upeiden asukokonaisuuksien sovittelu sujuu myymälässä helposti, koska myymälässä on pukukopit.

Myymälästä löytyy laaja valikoima vaatteita, asusteita, koruja ja kenkiä jokaiseen makuun.

Myymälässä on kaikkea kattaukseen ja sisustukseen, sekä pieniä huonekalueriä. Myymälän aulasta voi tulla hakemaan inspiraatiota retrosisustukseen!

Käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä lahjoituksia voi tuoda suoraan myymälään tai viedä lähimpään vaatekeräyslaatikkoon. Myös ilmainen noutopalvelu palvelee Espoon alueella. Lue tarkemmat lahjoitusohjeet täältä.

Kirjoja, dvd- ja cd-levyjä löytyy jokaiseen makuun. Myymälässä on myös harrastustarvikkeita ja lasten leluja sekä pelejä.

Myymälään on kaksi sisäänkäyntiä, katutasosta sisään pääsee helposti lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa.

Myymälänhoitajan terveiset: Myymälän avajaiset sujuivat todella hyvin. Oli ilahduttavaa huomata, kuinka monet entisen Niittykummun myymälän asiakkaat olivat löytäneet Heikintorille!

Seuraa Fida Heikintoria Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Heikintori avoinna: ma-pe 10-18, la 10-17