Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: uusi Fida Joensuu

Uuteen osoitteeseen muuttaneen myymälän avajaisia vietettiin 29.3.2021

Uusi myymälä sijaitsee Joensuussa osoitteessa Teollisuuskatu 21. Myymälään pääsee helposti: bussi 5 tulee aivan myymälän liepeille, pysäkiltä myymälään on alle 100 metriä. Julkisten lisäksi myymälään on helppo tulla omalla autolla; myymälällä on nyt myös oma, ilmainen parkkipaikka. Uusi, valoisa myymälä on entistä myymälää suurempi ja myös valikoimaa on nyt enemmän. Myymälän laajaan valikoimaan kuuluu kaikkea vaatteista ja harrastustavaroista kodin käyttöesineisiin, koristeisiin ja tekstiileihin. Myymälässä on juuri uusittu astiaosasto täynnä upeita astioita. Uutuutena uudessa myymälässä on pieni vintage-osasto, josta löytyy menneiden vuosien aarteita: vaatteita, tauluja, tekstiilejä ja muita esineitä. Myymälässä on myös oma lastenosasto, jossa on myös pieni piirustuspaikka perheen pienimmille. Lisäksi myymälässä on pieniä eriä huonekaluja.

Uusi myymälä sai asiakkailta kehuja sen valoisuudesta sekä kauniista tuotteiden sijoittelusta. Myymälässä on nyt uusi vintage-osasto.

Myymälästä löytyy vaatteita, koruja, kenkiä ja muita asusteita jokaiseen makuun.

Käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä lahjoituksia voi tuoda suoraan myymälään tai viedä lähimpään vaatekeräyslaatikkoon. Lue tarkemmat lahjoitusohjeet täältä.

Uusi myymälä pitää sisällään aarteita laidasta laitaan. Lastenosastolla on oma pieni piirustusnurkkaus perheen pienimmille, jossa on mukava odotella vanhempien tehdessä ostoksia.

Myymälänhoitajan terveiset: Toivon, että jokainen ihminen tuntee itsensä tervetulleeksi myymälään ja voi löytää kivoja kirppislöytöjä!

Seuraa Fida Joensuuta Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Joensuu avoinna:  ma-pe klo 10-18, la 10-16