Ajankohtaista

Lahti – kotimaanmatkailu osa 7

Lahti

Niemen satama, Lahti. Kuva: © Visit Lahti

Lahdessa on etenkin urheilun faneille paljon nähtävää. Mutta tiesitkö, että Lahti on myös kirppistelijöiden unelmakohde?

Fida Lahti on kirppistelijöiden yksi lempipaikoista.

Fida secondhand Lahti

Lahden Fida sijaitsee alle kilometrin päässä rautatieasemalta, Lahden kirpputorikeskittymässä. Jos etsit kohtuuhintaista kirpputoria ystävällisellä palvelulla, ota suunnaksi Fida!

Herkuttelijalle
Lasten kanssa
  • Launeen perhepuisto on monipuolinen puisto temmeltämiseen ja liikkumiseen. Täältä löydät kaikkea kiipeilytelineistä ja linnasta aina skeittiramppeihin ja parkour-rataan.
  • Lahdessa on mielenkiintoisia museoita, kuten mäkihyppymuseo simulaattoreineen ja moottoripyörämuseo.
Launeen perhepuisto. Kuva: Tarmo Varmela
Luontokohteet

Muut elämykset

  • Lahden urheilukeskus on kaikkien urheilufanien pakollinen kohde.
  • Urbaaniin lomailuun sopivat nämä omatoimikierrokset, joissa pääset näkemään paikallisten valitsemat parhaat näköalapaikat ja urbaani Lahti -kohteet.


Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Myymälöissämme käy vuosittain lähes miljoona onnellista asiakasta. Fidalla on 22 myymälää ja yksi outlet Suomessa, 13 eri paikkakunnalla. Fidan tuotot käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on toivo ja tulevaisuus.