Ajankohtaista

Lämpöä talvi-iltaan

Kun kadut ovat liian liukkaita kävellä, eikä talviaurinko vielä hemmottele ulkoilijaa, on aika sisustaa kotiin lämmin pesä, jossa odotella parempia säitä. Tässä muutama vinkki talviseen tunnelmointiin.

Valitse sisustukseen värejä, jotka luovat oikeaa tunnelmaa

Olipa makusi sitten skandinaavisen pelkistetty, tai enemmän kallellaan huvikumpuun, tuot sisustukseen helposti lämmintä tunnelmaa tekstiileillä. Toiset vaihtavat verhot ja sisustustyynyt vuodenajan mukaan, kun taas toiset tekevät pitkäaikaisempia hankintoja. Lämpöä luot lisäämällä pehmoisia sisustustekstiilejä sopiviin paikkoihin. Meiltä löydät tyynyjä, vilttejä ja verhoja moneen makuun ja tarpeeseen.

Sytytä kynttilä, tai monta

Kynttilöitä kannattaa fiilistellä vielä kun illat ovat hämäriä ja tunnelmallisia. Kynttilänvalo on lämmin ja lempeä sisustuselementti. Persoonallisen asetelman saat, kun yhdistät eri kokoisia kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja saman teeman mukaisesti. Valitse omaan makuusi parhaiten sopivimmat värit ja anna mielikuvituksen laukata.

Kata kauniisti

Luo arkeen ripaus luksusta kattamalla pöytään kauniit jalalliset lasit. Viinin ystävä tarvitsee omat lasit punaiselle, valkoiselle ja jälkiruokaviinille, ja muutkin voivat nauttia valitsemansa juomat ylellisesti viinilaseista. Laseista trendikkäimmät ovat nyt kristallileikkauksilla koristeltuja.

Hanki uudet lempisukat

Pitkävartiset, kirjavat, perusharmaat – villasukat ovat rakkautta sen jalkoja eniten lämmittävässä muodossa. Sukkia on hyvä olla aina muutamat varalle, ne kun tuppaavat katoamaan sohvan alle ja unohtumaan reppujen pohjille. Vieraillekin pitää varata lainasukat lämmikkeeksi, jos lattiat ovat kylmät. Myymälöistämme löytyy sukkia käytettynä ja käyttämättömänä.

Käperry sohvalle nauttimaan

Kodin paras paikka löytyy sieltä, missä on pehmeää, lämmintä ja oikea valaistus lukemista varten. Jos oma hyggeilypaikka puuttuu kodista, kannattaa tulla katsastamaan myymälävalikoimamme. Noutopalvelu tuo päivittäin uusia huonekaluja etenkin pääkaupunkiseudun myymälöihin.