Ajankohtaista

Lomapukeutumisen luottovaatteet: neljä vinkkiä rennompaan joutenoloon

Lomaisan olon saa loihdittua helposti muutamalla monikäyttöisellä ja mukavalta tuntuvalla vaatekappaleella. Lue vinkkimme kesävaatekaapin ykköshankintoihin.

Sandaalit antavat varpaiden hengittää

Kesän menoihin kätevä jalkine on sandaali, joka antaa ilman kiertää jaloissa ja jättää hauskat rusketusrajat. Juhlasandaali voi olla korkeakorkoinen, arkisempaan menoon matalampi kanta tai lättänä pohja sopivat paremmin. Valitse jalkaan mukavasti istuva jalkine, jossa on säätövaraa. Nahkaremmit ovat kestävät ja venyvät käyttäjän jalkaan sopiviksi. Lue myös vinkkimme varvassandaalien tuunaamiseen.

 

Trikoomekko on monikäyttöinen

Joustava, ohut trikoomekko käy melkein joka menoon. Kauniilla huivilla ja koruilla asustat sen sopivaksi jopa juhlaan, ja kesäkiireissä vetäiset mekon bikinien päälle – ja olet lähtövalmis. Mekko on lämpimillä säillä mukavan vilpoinen ja kylmän tullessa voit pukea seuraksi sukkahousut ja neuletakin. Sävyihin sopiva vyö tuo yksinkertaiseen mekkoon kivaa ilmettä.

 

Hattu, joka suojaa auringolta – tai sateelta

Aikuinen nainen tarvitsee hellehatun. Lieri suojaa kasvoja ja niskaa auringolta, ja luo käyttäjälleen ladymaisen tunteen. Ja suojaahan se sateeltakin, jos tilanne sellaiseksi äityy. Pään suojaaminen auringolta on järkevää etenkin, jos viettää pidempiä aikoja auringossa.

 

Kukkakuosi on kesän must-have

Tämän kesän isoimpia trendejä ovat kukkakuosit. Se näkyy niin sisustuksessa kuin vaatekaupoissakin. Rakastu siis ruusukuosiin tai vihreään lehtiköynnökseen, ja hanki vaatekaappiisi sopiva päivitys. Paitoja, mekkoja ja housuja saa nyt runsaasti kukkakuosilla.