Ajankohtaista

Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.2020

OTSP 2020

Avainlipun arvoista työtä

Itsenäisyyspäivän alla, 4. joulukuuta, vietetään Osta työtä Suomeen -päivää. Tee tänä jouluna sinivalkoinen valinta ja panosta suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin!

Tiesitkö, että valitsemalla Avainlipulla varustetun tuotteen tai palvelun, teet vastuullisen valinnan, sillä valinta luo työtä Suomeen. Jos jokainen suomalainen kuluttaisi 10 euroa kuukaudessa lisää kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi 10 000 uutta työpaikkaa vuodessa.

Fidalle myönnettiin arvostettu Avainlippu-merkki kesäkuussa 2019. Avainlippu kertoo, että Fidan palvelu on kotimaista alkuperää ja järjestö työllistää Suomessa.

Fidan myymälöissä työskentelee yli sata henkilöä. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa lajittelukeskuksessa, kuljetuspalvelussa ja myymälähallinnossa työskentelee noin 30 ammattilaista. Lisäksi ketjussa palvelee harjoittelijoita, työelämävalmennettavia, vapaaehtoisia ja siviilipalvelusta suorittavia.

Osallistu nyt Suomalaisen työn liiton Osta työtä Suomeen -päivän arvontaan! Voit voittaa lukuisia Avainlippu-tuotteita, muun muassa 50 euron lahjakortin Fida secondhandiin.

Kilpailun järjestäjä: Suomalaisen Työn Liitto

Arvonnan säännöt

Lue Fida secondhandin vastuullisuudesta täällä.