Ajankohtaista

Piristä sisustusta pienillä yksityiskohdilla

Lämpenevä kevät kutsuu tarkastelemaan kodin sisustusta tuorein silmin. Raivaa tilaa kodin raikkaalle kevätlookille, istuta parvekepuutarhan siemenet viimeistään nyt, ja hanki silmänruokaa sisustukseen.

Aika tehdä kaappeihin tilaa uusille ihanuuksille

Talven hämärissä kaappeihin pesiytyy helposti kaaos. Anna auringonvalon paljastaa lymyilevät jemmat, ja luovu turhasta tavarasta helposti lahjoittamalla kaikki käyttökelpoinen eteenpäin. Mieli virkistyy, kun kaappien sotkut eivät enää paina mieltä. Samalla saat paikkaansa etsiville tavaroille paikat kaapinovien takaa, ja koti alkaa näyttää siistimmältä ja valoisammalta.

Kruunaa kevätkoti sisustuslöydöillä

Löydät meiltä sisustuskankaita lukuisissa kuoseissa. Keväisillä kodintekstiileillä kohotat kevättunnelman uudelle tasolle. Verhot, matot ja sisustustyynyt ansaitsevat uudistuksen, kun aurinko kurkkii ikkunoista sisälle.

Perusta puutarha ikkunalaudalle tai parvekkeelle

Istuta ruukkuihin tuoksuvia ja keittiössä käytännöllisiä yrttejä, tai värikkäitä kukkia. Ruukkurivi saa olla eriparinen ja värikäs, tai pelkistetty klassinen punasaviruukku. Lue myös vinkkimme kauniiden ruukkumerkkien tekoon vanhoista hopealusikoista.

Riko kaavaa

Sekoita sisutukseesi yksityiskohtia menneiltä vuosikymmeniltä! Kaikkien sisustustyyli juuttuu joskus samoille urille, ja silmä väsyy kodin sisustusratkaisuihin. Joskus muutos tulee pienillä asioilla: 60-luvun designvalaisin sopii modernin vaaleaan kotiin katseenvangitsijaksi. Korkeakiiltoinen keittiö piristyy retrohenkisillä säilytyspurkeilla. Tuuleta ajatuksiasi ja hanki jotain yllättävää.

Hankinnat kevätkotiin teet edullisimmin kirppikseltä. Tervetuloa ostoksille!