Ajankohtaista

Piristystä syysiltoihin

Syksy on jo pitkällä ja viimeisetkin maisemaa värittävät punaiset ja keltaiset lehdet tippuvat hiljalleen maahan. Pimeinä ja sateisina iltoina mieli tekee pysytellä kotona ja upottautua sohvalle, mieluiten paksun viltin ja lämpimän kaakaon kera. Kokosimme alas muutamia ideoita, joilla voit saada lisäpiristystä tuleviin koti-iltoihin.

 

Sisusta

Luo kotiisi rauhallinen ja lämmin sisustus helposti pienillä elementeillä. Esimerkiksi viltit ja taljat tuovat ihanan kotoisan tunnelman. Jos käytössäsi on koristetyynyjä, niin voit vaihtaa päälliset lämpöisiin väreihin. Muita tunnelman tuojia ovat esimerkiksi erilaiset led-valosarjat, taulut ja muut koriste-esineet. Mikäli kaipaat vaihtelua omassa sisustuksessa niin kannattaa suunnata Fidan kirppikselle. Voit tehdä mahtavia ja persoonallisia löytöjä edullisesti.

 

Sytytä kynttilöitä

Kynttilät ovat kuin tehty koleisiin syysiltoihin. Valitse mieluisat kynttilät ja tuikut ja yhdistele erikokoisia kynttilänjalkoja, sekä tuikkukippoja luodaksesi lämpimän tunnelman. Mikäli et ole herkkä hajusteille, niin sytytä tuoksukynttilä, ja kokeile eri tuoksuja pitkin syksyä!

 

Hifistele teellä

Ota kauniit teekupposet sekä teekannu esiin ja hauduta kunnon teetä valmiiden teepussien sijaan. Tutustu eri teelajeihin ja niiden oikeaoppisiin valmistustapoihin, ja tule oikeaksi teeguruksi. Pyydä ystävä tai sukulainen käymään ja nauttikaa yhdessä rennosta illasta.

 

Neulo uudet villasukat

Neulo itsellesi uudet lempisukat – tai vaikka useammatkin. Kylmillä säillä on hyvä huolehtia, että varsinkin jalat pysyvät lämpöisinä. Myymälöistämme voit löytää erilaisia lankoja hyvään hintaan, sekä myös valmiita villasukkia, joista osa on täysin käyttämättömiä!

 

Huolehdi hyvinvoinnistasi

Arjen työt, liikunta ja lepo on hyvä muistaa pitää balanssissa. Saunominen esimerkiksi on usein meille suomalaisille rakasta puuhaa, ja se onkin täydellinen tapa rentoutua. Saunan tai ihan vain lämpöisen suihkun jälkeen on ihana helliä ihoa ja hiuksia erilaisilla hoidoilla.

 

Lue kirjaa

Vaikka elämmekin suoratoistopalveluiden aikakautta, on hyvä joskus osata pitää kaikki laitteet kiinni. Etsi käsiisi itseäsi kiinnostava kirja, ja tee sohvalle lämmin lukunurkkaus. Voiko olla parempaa, kuin hyvä kirja tunnelmallisessa ympäristössä, jossa kuuluu ainoastaan sadepisaroiden ropina ikkunalautaa vasten? Hyviä ja rentouttavia iltoja kaikille lukijoille!