Ajankohtaista

Taltuta kaaos kätevillä säilytysratkaisuilla

Koti tuntuu viihtyisämmältä, kun tavarat ovat omilla paikoillaan ja helposti löydettävissä. Taltuta kodin nurkissa lymyilevä kaaos kätevillä sälilytysratkaisuilla.

Eteislipasto, johon lapset ylettyvät itse

Järjestyksen säilyminen lapsiperheessä edellyttää selkeitä, helppoja säilytysratkaisuja, joita lapset pystyvät käyttämään itse. Varaa eteislipastoon oma lokero kaikille käyttäjille, niin omat pipot, hanskat ja avaimet löytyvät kaikki samasta paikasta. Lipaston voi vaikka merkitä nimellä, tai pienempien käyttäjien kanssa lapsen itse valitsemalla kuvalla, niin tavarat pysyvät omissa laatikoissaan.

Purkit ja rasiat pitävät tärkeät tavarat järjestyksessä

Säilytyksessä hyvä sääntö on, että enemmän lokeroita on parempi kuin yksi iso laari. Säilytyslaatikoita ei tarvitse piilottaa kaappeihin, jos ne ovat kauniita ja sopivat sisustukseen. Koreja, peltirasioita ja purkkeja löytyy myös kirpputoreilta moneen makuun, ja ne saa pienellä tuunauksella sävytettyä sisustukseen.

Lue vinkkimme purkkien tuunaukseen lastenhuoneeseen.

Kori sopii maalaisromanttiseen sisustukseen

Perinteinen rottinkikori palvelee kodin säilytyksen monessa eri tarpeessa. Luetut lehdet, pyykit, käsityöprojektit ja ympäriinsä ajelehtivat kirjaston kirjat löytävät kauniin piilopaikan korista.

Laadukas rottinki kestää aikaa ja sen väri haalistuu kauniisti. Korin voi myös maalata, jos pinta alkaa haalistua liikaa. Valkoinen koripinta on raikas ja ajaton.

Lahjoita ylimääräiset kirpputorille

Kaaos talttuu tehokkaasti myös tavaraa vähentämällä. Uskalla päästää irti turhasta tavarasta, me myymme ne eteenpäin jollekin, jolla on tavaroille käyttöä. Matka kohti ilmavampia kaappeja alkaa kirppiskassin perustamisesta.

Hyödynnä myös Fidan noutopalvelu, joka hakee pääkaupunkiseudulta maksutta isommat tavaraerät ja huonekalut. Noutopalvelun voit tilata kätevästi täyttämällä lomakkeen netissä

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella, tarkista lähimmän myymäläsi kuljetuspalvelut myymäläsivulta.