Ajankohtaista

Uusi Fida Ideapark

Uuden myymälän avajaisia vietettiin 19.11.

Uusi suurmyymälä sijaitsee Lempäälän Ideapark -kauppakeskuksessa. Kauppakeskus sijaitsee vajaan 18 kilometrin päästä Tampereen keskustasta ja kauppakeskukseen pääsee niin autolla, bussilla, kuin kävellen tai pyörällä. Ideapark Lempäälä on myös hyvä paikka piipahtaa syömään ja ostoksille esimerkiksi ajomatkan varrella, katso ajo-ohjeet kauppakeskukseen täältä. Fida Ideapark on kauppakeskuksen ensimmäinen secondhand-myymälä, ja se sijaitsee samoissa tiloissa Kalastus-Suomi liikkeen kanssa, Intersportin ja Minimanin välissä lähtevältä käytävältä. Suuri myymälä pitää sisällään monipuolisen valikoiman kaikenlaisia löytöjä: huonekaluja, astioita, vaatteita,  kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä ja -sisustustavaroita sekä sähkölaitteita. Mitä ikinä etsit, se löytyy Fida Ideaparkista!

Myymälä hurmaa laajalla vaatevalikoimallaan. Vaatetta löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin.  Myymälästä löytyy omat osastonsa vintage- ja merkkivaatteille. Pikkujoulukauden kauneimmat asut löydät Fida Ideaparkista!

Upeiden vaatekokonaisuuksien sovittelu sujuu helposti myymälän sovituskopeissa. Koruosasto on täynnä kimaltavia aarteita odottamassa löytäjäänsä.

Pikkujoulun kauneimmat asut ja korut löydät Fida Ideaparkista! Lastenosastolta löytyy vaikka mitä perheen pienimmille.

Muodin ja kodintavaran lisäksi myymälästä löytyy hyvä valikoima esimerkiksi lasten leluja, kirjoja, pelejä ja harrastustarvikkeita.

Myymälästä löytyy kaikenlaista kotiin jouluksi. Piipahda edullisille jouluostoksille!

Myymälästä löytyy kaikkea koteihin; aina huonekaluista mattoihin ja liinavaatteisiin sekä astioihin ja muuhun sisustustavaraan.

Käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä lahjoituksia voi tuoda suoraan myymälään. Ideaparkin pihalle on tulossa vaatekeräyslaatikko (Rinki ekopiste). Jos haluat lahjoittaa huonekaluja tai isompia tavaraeriä, voit olla yhteydessä ilmaiseen noutopalveluun. Lue tarkemmat lahjoitusohjeet täältä.

Myymälänhoitajan terveiset: Kiitos asiakkaille mukavasta avajaispäivästä ja hyvästä palautteesta. Oli ilahduttavaa kuulla, kuinka iloisia asiakkaat olivat siitä, että Ideaparkkiin saatiin secondhand-myymälä!

Seuraa Fida Ideaparkkia Facebookissa ja Instagramissa.

Fida Ideapark avoinna: ma-pe 10-19, la 10-18 & su 12-18.