Ajankohtaista

Uusi vuosi 2018: viisi lupausta, joiden toteuttamisessa voimme auttaa

Vuoden alkuun kuuluu käydä läpi elämää ja päättää, mihin suuntaan sitä tänä vuonna haluaisi viedä. Jotta sinä saisit toteutettua unelmasi, listasimme viisi uudenvuodenlupausta, joiden pitämisessä kirpputorikäynti voi auttaa.

  1. Lupaan kohottaa kuntoa

Uusi vuosi ja kuntosalijäsenyys kuuluvat yhteen yhtä varmasti, kuin maaliskuu ja huono omatunto siitä, että salimaksut lähtevät tililtä, vaikka ei tule lähdettyä urheilemaan. Mitä jos kokeilisit tänä vuonna vähän matalammalla kynnyksellä? Hae jumppavarusteet kirppikseltä, niin pääset halvemmalla alkuun, tai päivitä ulkovaatteet vastaamaan talvikelejä. Ota apuun liikuntasovellus, joka muistuttaa tekemään kotitreenin tai lenkin, vaikka pari kertaa viikossa, niin olet päässyt uuden, virkeämmän elämän alkuun. Tarvittaessa löydät meiltä edullisesti myös ne kuuluisat motivaatiofarkut.

  1. Lupaan keskittyä tärkeimpiin ihmisiini

Menikö vuosi 2017 sinkoillessa ja suorittaessa? Ota tänä vuonna tavoitteeksi antaa aikaa kaikkein tärkeimmille, perheelle ja ystäville. Järjestä lautapeli-ilta juuri niiden ihanien ystävien kanssa, joita et ikinä ehdi nähdä! Katso perheen kanssa leffa. Kokkaa yhdessä kultasi kanssa uusia herkkuruokia. Pelejä, leffoja ja kokkausvälineitä löydät meiltä.

  1. Lupaan käyttää rahani tarkemmin

Kirpputori on ykkösvalinta, jos pitää tehdä hankintoja pienellä budjetilla. Shoppailu piristää mieltä, ja sen voi tehdä kukkaro- ja ympäristöystävällisesti hyvällä omatunnolla, kun suuntaa ensin kierrätettyjen tavaroiden myymälään. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä teet ostokset vieläkin halvemmalla. Jospa ei tarvitsisi enää odottaa palkkapäivää niin innolla.

  1. Lupaan opetella uuden taidon

Kitaransoiton alkeet. Japanin kieli. Karjalanpiirakoiden rypytys. Jokainen haaveilee taidosta, joka olisi kiva osata. Tänä vuonna sinä voit onnistua! Aina ei tarvitse edes mennä kansalaisopiston kurssille, koska Fidalta löydät harrastusvälineitä, leipomistarvikkeita, opaskirjoja ja vaikka mitä. Jos et ole vielä keksinyt, mitä uutta haluaisit osata, tervetuloa inspiroitumaan.

  1. Lupaan lukea hyvää kirjallisuutta

Jos Sinuhe egyptiläinen on edelleen lukematta, tässä vinkki: kirppikseltä löytyy pikkurahalla runsain mitoin luettavaa klassikoista vähän tuntemattomampiin kirjaelämyksiin. Kirppiskirjan voi myös lukemisen jälkeen hyvillä mielin antaa eteenpäin kaverille tai vapauttaa kiertämään maailmaa.