Ajankohtaista

Valmistaudu kevään juhliin: vaatteet, kengät ja kattaus kirpputorilta

Juhlasesonki alkaa vapusta, ja jatkuu koko kesän ylioppilasjuhlien, häiden ja muiden pirskeiden siivittämänä. Valmistaudu juhlakauteen etsimällä säväyttävät juhlavaatteet ja asusteet, joilla teet vaikutuksen.

Olennainen osa vappupiknikille valmistautumista on keväisen vaatetuksen valinta. Perinteinen trenssi suojaa tuulelta, ja niitä löytyy kevään sävyissä joka makuun. Tai valitse tyyliisi sopiva lyhyempi jakku. Täydennä vapputyyli kevyellä huivilla ja samaan sävyyn valitulla laukulla, ja olet valmis kohtaamaan keväästä villiintyneet opiskelijalaumat.

kesän juhlat mekko ja asusteet

Juhlamekon valinta erilaisiin tilaisuuksiin

Juhlamekon valintaan vaikuttavat sää, tilaisuuden juhlavuus ja oma rooli juhlissa. Hääjuhlien kaasonrooli vaatii morsiamen toiveista riippuen yleensä pitkän iltapuvun, kun taas vieraana voi olla lyhyemmässä iltapuvussa tai kevyessä housupuvussa. Lue lisää juhlien pukeutumiskoodista täältä.

Juhlakattaus omaan tyyliin

Kauniit yksityiskohdat tekevät juhlakattaukset. Valitse omaan tyyliisi sopivat pöytäliinat, koristeet ja tarjoiluastiat. Kattavasta valikoimastamme löydät kattauksen niin arvokkaampaan kuin rennompaankin juhlintaan.

Lahjakortti on oivallinen lahjaidea

Fidan lahjakortti on oivallinen lahjaidea vaikkapa kevään ylioppilaalle, joka voi käydä valitsemassa kaiken kattavasta valikoimastamme omaan kotiinsa astioita, huonekaluja tai muuta tarpeellista. Lahjakortin voit osaa oman myymäläsi kassalta tai verkosta klikkaamalla tätä linkkiä.