Ajankohtaista

Virittäydy kevääseen, eli kevätseuranta kirppistelijän tapaan

Kevään ensimmäiset merkit ovat jo nähtävissä: auringossa tippuvat räystäät, valoisammat illat. Ei aikaakaan, kun asfaltti alkaa kuivua ja on aika vaihtaa kevyempään takkiin. Anna kevään tulla myös kotiin. Pienillä yksityiskohdilla siivoat talven nurkista pois.

Kuu kevätverhoista kesään

Viherkasvit ovat tehneet tuloaan sisustustrendien kärkeen jo pitkään. Jos kasvit eivät selviä hoidossasi, oikeanlaista viidakkomaista tunnelmaa luot vihreänsävyisillä lehtikuvioisilla verhoilla. Keveämmät valoverhot päästävät lisääntyvän valon lempeästi sisään talvesta toipuvaan kotiin. Piristä itseäsi tänä keväänä uusilla verhoilla.

Puoli kuuta tennareista

Sitä tunnetta, kun selviää kuivin jaloin tennareissa talven jälkeen ei voita ehkä mikään. Askel rullaa kevyesti, kun uudet, iloisenväriset tennarit kuljettavat pitkin katua.

Valitse klassiseen tyyliin valkoiset kangaskengät, tai hulluttele koristelemalla kengät muodikkaasti: lue vinkkimme kenkien pikatuunaukseen täältä. Kimaltavat, strasseilla koristellut kengät ovat tämän kevään juttu.

Farkkutakista vähäsen

Farkku on aina muodissa. Etsi tänä keväänä laadukasta paksua puuvilladenimiä kirpputorilta – elastaanittomat laatufarkut kestävät menoa monen käyttäjän edestä. Farkkutakki on varma valinta melkein-lämpimiin kevätsäihin, ja sen voi yhdistää melkein mihin tahansa.

Jätskikulhoista ei päivääkään

Mistä tietää kesän tulleen? Siitä, että tarkenee syödä jäätelöä ulkona. Kauho reilu annos kulhoon, koristele runsaskätisesti ja nauti terassin aurinkoisimmassa kohdassa. Löydät meiltä valikoiman astioita, joista varmasti löydät oman uuden lempijätskikulhosi!