Vintage

Aikamatka menneisiin vuosikymmeniin

Menneiden vuosikymmenten vaatteet ja esineet ovat haluttuja keräilijöiden keskuudessa. Fida secondhand-myymälöistä voit tehdä vintage-löytöjä ympäri vuoden saatujen lahjoitusten mukaan.

Rakastatko menneiden vuosikymmenten tunnelmaa? Himoitsetko 50–70-luvun parhaita paloja kuten ajan henkeä huokuvia huonekaluja, suurikuvioisia verhoja tai värikkäitä lamppuja? Saavatko kuviolliset peltipurkit ja mummolan kahviastiasto sydämesi pamppailemaan? Haetko kotiisi tiettyä henkeä, mutta ketjuliikkeistä ajan henkeä on mahdoton ostaa?

Tule tekemään löytöjä aiemmilta vuosikymmeniltä lähimpään Fida secondhand-myymälääsi. Valikoimamme vaihtuu viikoittain saatujen lahjoitusten mukaan.

Liikkeistämme voit löytää myös urbaaneja vuosikertavaatteita, asusteita ja päähineitä, joita ei uutena löydy. Naiselliset kellohameet, kissamaiset aurinkolasit, yksityiskohtaiset korut ja ajan patinoimat nahkalaukut odottavat uusia käyttäjiään myymälöissämme. Tule tekemään löytöjä menneiltä vuosikymmeniltä, sillä koskaan ei voi tietää, milloin joku on innostunut siivoamaan ullakkonsa!

Myymälävalikoima

Lue lisää kattavasta valikoimastamme.

Tutustu valikoimaan