Puhdas vesi auttaa vähentämään sairauksia

Kansanmurhasta toipuva Kambodža on yksi Fidan avustuskohteista. Kambodžan kylissä eletään yhä äärimmäisessä köyhyydessä, jossa puhtaan juomaveden puute ja heikko hygienia aiheuttavat paljon sairauksia.

Fidan kyläkehitystyö Kambodžassa edistää terveyttä ja parantaa ruokaturvaa Kambodzan köyhällä maaseudulla. Tuhansilla kyläläisillä on hankkeen ansiosta puhtaampaa juomavettä ja paremmat käymälät. Näiden toimien avulla ripulisairauksien määrää on pystytty vähentämään joissain paikoin jopa 70 prosentilla.

“Parempi kaivo Kambodžassa kuin pieni puku kaapissa”

Keijo Leppäsen lahjoittamalla merkkipuvulla paitoineen ja kravatteineen on konkreettinen vaikutus Fidan tekemään avustustyöhön. Pumppukaivo kambodžalaiseen kylään maksaa noin 260 euroa ja Fidalle tehdyillä lahjoituksilla saadaan aikaiseksi konkreettisia asioita, jotka auttavat luomaan toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille.

Miten lahjoittaminen toimii?

Kun olet vienyt ylimääräiseksi jääneet vaatteesi tai tavarasi Fidan myymälään tai keräyslaatikkoon, tuotteet lajitellaan ja hinnoitellaan. Tämän jälkeen tuotteet lähtevät eri puolelle Suomea Fidan secondhand -liikkeisiin myytäväksi, josta ne löytävät itselleen uuden kodin. Lahjoittamalla olet mukana mahdollistamassa avustustyötä Fidan kohdemaissa.