Koti ja sisustaminen

Sisusta second handilla

Second handilla sisustaminen on edullista ja mukavaa, sillä toisin kuin uusia huonekaluja tai uudenkarheaa design-lamppua etsiessä, budjetti ei ole este esteettisyydelle! Fida secondhand-liikkeistä voit löytää edullisesti niin klassisia huonekaluja kuin herkullisia sisustusesineitä kauden trendiväreissä.

Fidan myymälään saapuu joka päivä noin 300 uutta tuotetta. Pidämme valikoiman laajana, jotta sinun olisi vaivatonta löytää tarpeisiisi sopivat huonekalut, sisustustekstiilit, matot, lamput, astiat, peilit sekä muut sisustukseen kuuluvat esineet.

Piristystä pikkurahalla

Etsinnässä jotakin erityistä vai shoppailetko avoimin mielin? Asiakkaamme rakastavat pistäytyä Fidalla, sillä laaja valikoimamme ilahduttaa kerta toisensa jälkeen. Meillä tehdään usein yllättäviä ja käytännöllisiä löytöjä.

Miltä kristallilasit näyttäisivät sinun ruokapöydälläsi? Löytyisikö avaimet paremmin, jos eteisessä olisi kaunis puurasia niille?

Haetpa tunnelmaa terassille tai piristystä pienten huoneeseen, aloita aina Fidalta, niin rahaa riittää muuhunkin. Fida secondhand -myymälöiden kattavasta valikoimasta löydät kotiisi aina laadukkaat huonekalut ja tyylikkäät sisustusesineet edullisesti.

Löydä lähin myymäläsi täältä!

Kaipaatko ideoita?

Tuunaa löytösi sisustukseen sopivaksi näillä helpoilla DIY-ohjeilla.

Lue vinkit