Fida international ry Facebook-kilpailujen säännöt

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Facebook / Instagram palveluun rekisteröityneet. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kilpailuaika ja kilpailuun osallistumisen ohjeet ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistuminen on mahdollista vain kilpailussa ilmoitettuna kilpailuaikana. ”Julkaise oma kuva” -tyyppiseen kilpailuun voi Instagramissa osallistua vain julkisella Instagram-tilillä.

Palkinnot ja ehdot

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Kilpailun järjestää Fida International ry (myöhemmin Järjestäjä). Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin eikä Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin/Instagramin kautta. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa (7 pv) kilpailun Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta

Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä
Fida International ry, Tulppatie 20, 00880 Helsinki