Ajankohtaista

Harrastusvälineitä syksyyn

syksyn harrastusvälineet kirpputorilta

Kesän rientojen jälkeen säät alkavat taipua kohti syksyä, ja monet varmasti miettivät uuden harrastuksen aloittamista. Syksyn pimenevissä illoissa on aikaa innostua uusista asioista, opetella uusia taitoja ja lukea kirjoja, jotka ovat jääneet lukematta. Kirpputori on oivallinen paikka aloittaa uusi harrastus. Lue vinkkimme harrastusvälineiden hankkimisesta syksyyn.

Neulo, ompele, tuunaa

Kankaita ja ompelulankoja löytyy kirpputorilta mielin määrin, koska projekteista jää toisinaan ylimääräisiä materiaaleja tai suunnitelmat jäävät toteuttamatta. Varsinkin, jos vasta opettelet neulomista tai virkkaamista, kannattaa starttipakettia etsiä kirppikseltä edulliseen hintaan.

 

Kuntosalille kirpputorin kautta

Kuntosaliharrastusta aloittaessa joutuu joka tapauksessa investoimaan salikorttiin, joten säästöä saa tekemällä tarvikehankintoja käytettynä. Teknisiä jumppavaatteita löytyy onneksi hyväkuntoisina ja monen kokoisina kirpputoriltakin, samoin kuin salivarusteiden kuljettamiseen sopivia reppuja ja kasseja.

retro ja vintage emali

Kirpputori on keräilyharrastajan aarreaitta

Kirpputorien kiertely on itsessään mukava harrastus, varsinkin jos on tähtäimessä löytää jotain erityistä ja arvokasta. Keräilijät etsivät kirpputoreilta astioita, lasia, talonpoikaisesineitä ja vaikka mitä. Tekisikö mielesi omistaa lapsuudesta tuttu kirjasarja tai meriteemaisia koriste-esineitä? Etsitkö remonttia varten alkuperäisiä 50-luvun ovenkahvoja?

Kirpputorilta löytöjen penkomisessa on jotain hyvin palkitsevaa – etenkin silloin, kun löytää juuri sen yhden keräilyharvinaisuuden, mitä on etsinyt jo pitkään.

 

Lue myös talvisempi vinkkimme liikuntaharrastuksen aloittamiseen kirppiksen kautta.