Ajankohtaista

Kuukauden myymälä: Fida Outlet

Fidan kakkoslaatua myyvä outlet-myymälä tarjoaa yksityisille sekä tukkuasiakkaille mahdollisuuden ostaa vaatteita ja kenkiä hyvin edullisesti.

Tarvitsetko edulliseen hintaan paljon vaatetta esimerkiksi taideprojektiin tai näytelmän roolivaatteiksi? Suuntaa Helsingin Roihupeltoon Fidan Outlet-myymälään, jossa vaatteita voivat ostaa kilohintaan niin tukku- kuin yksityisasiakkaatkin. Vaatevalikoimaan kuuluu niin naisten kuin miesten vaatteita niin talveen kuin kesään sekä lastenvaatteita. Outletissa myytävät vaatteet ovat niin kutsuttua II -laatua, joka ei ole niin korkealaatuista, kuin muissa myymälöissä myytävä vaate. Voit lukea lisää Fidan vaatelajittelusta täältä.

 

Fida Outletissa vaatteet ja muut tekstiilit myydään kilohintaan ja punnitaan vaa’alla ennen ostoa. Hinnat vaihtelevat ja saattavat poiketa kuvista.

Vaatteiden lisäksi myynnissä on kenkiä, laukkuja sekä muita satunnaisia asusteita, kuten hattuja. Myös nahkatakkeja ja muita nahkatuotteita voi ostaa hyvin edulliseen kappalehintaan. Asiakkaille on tarjolla ilmaista kahvia ostostenteon lomassa.

Outletin valikoimaan kuuluu myös satunnaisia eriä elektroniikkaa, kodinsisustustavaroita, matkalaukkuja ja lasten leluja. Tuotteita myydään sekä erikseen, että isompina erinä valmiiksi pakattuna. Myymälässä ei ole huonekaluja. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja pääkaupunkiseudulla, voit olla yhteydessä ilmaiseen noutopalveluun.

Myymälästä voi ostaa sekä leluja että kenkiä yksittäin, että isompina erinä. Isot erät myydään valmiiksi pakattuina. 

Myymälässä on myös satunnaisia eriä kodinsisustustavaroita sekä elektroniikkaa.

Fida Outlet avoinna: ma klo 10 -15 & ke klo 8-13